Week een vel rijstpapier kort in lauw water. Laat even uitlekken op een schone vaatdoek. Meng de zure room met het currypoeder. Kruid naar smaak met peper en zout.
Leg een blaadje sla op het rijstpapier. Schep daarop een flinke lepel curryroom en een handvol courgette- en kippenblokjes. Strooi er vervolgens wat pijnboompitten over.
Plooi het rijstpapier over de vulling en druk goed aan. Vouw de linker- en rechterzijde van het papier ook naar binnen, en rol het geheel tot een stevig pijpje. Herhaal dit voor de andere rolletjes.
Wikkel de rolletjes in plasticfolie, zo drogen de loempiaatjes niet uit. Bewaar ze in een brooddoos. Geef ook een potje vinaigrette mee om te dippen.
Week een vel rijstpapier kort in lauw water. Laat even uitlekken op een schone vaatdoek. Meng de zure room met het currypoeder. Kruid naar smaak met peper en zout.
Leg een blaadje sla op het rijstpapier. Schep daarop een flinke lepel curryroom en een handvol courgette- en kippenblokjes. Strooi er vervolgens wat pijnboompitten over.
Plooi het rijstpapier over de vulling en druk goed aan. Vouw de linker- en rechterzijde van het papier ook naar binnen, en rol het geheel tot een stevig pijpje. Herhaal dit voor de andere rolletjes.
Wikkel de rolletjes in plasticfolie, zo drogen de loempiaatjes niet uit. Bewaar ze in een brooddoos. Geef ook een potje vinaigrette mee om te dippen.