Snij de pompoen in blokjes. Schil de wortel en snij in blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook.
Fruit de ui en knoflook glazig in olijfolie. Voeg er de wortel en pompoen aan toe. Kruid met korianderpoeder, kerrie, cayennepeper, peper en zout. Laat even stoven.
Schenk er de bouillon bij en breng aan de kook. Laat 20 minuten sudderen.
Roer 150 ml zure room door de soep. Laat ze nog eventjes doorkoken en mix. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Snij de zalm in blokjes en bak ze op hoog vuur in een pan met antiaanbaklaag. Verdeel de soep en de zalm over de borden. Werk af met een schepje zure room en de verse koriander of peterselie.
Snij de pompoen in blokjes. Schil de wortel en snij in blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook.
Fruit de ui en knoflook glazig in olijfolie. Voeg er de wortel en pompoen aan toe. Kruid met korianderpoeder, kerrie, cayennepeper, peper en zout. Laat even stoven.
Schenk er de bouillon bij en breng aan de kook. Laat 20 minuten sudderen.
Roer 150 ml zure room door de soep. Laat ze nog eventjes doorkoken en mix. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Snij de zalm in blokjes en bak ze op hoog vuur in een pan met antiaanbaklaag. Verdeel de soep en de zalm over de borden. Werk af met een schepje zure room en de verse koriander of peterselie.