Sluiten
kookmodus
Pinxto met kruidenkaaskoekje, radijzen en pijpajuin
Stap 1 van 20

Neem een mengkom en doe er 200 g plattekaas in.

Stap 2 van 20

Rasp de Parmezaanse kaas fijn en meng onder de plattekaas.

Stap 3 van 20

Meng er een ei onder.

Stap 4 van 20

Bestrooi het mengsel met bloem en meng tot een smeuïg geheel.

Stap 5 van 20

Snipper de dragon, peterselie en bieslook fijn.

Stap 6 van 20

Voeg de kruiden toe aan het mengsel.

Stap 7 van 20

Afkruiden met peper en zout.

Stap 8 van 20

Meng alles nog eens goed en plaats in de koelkast.

Stap 9 van 20

Laat 30 minuten opstijven.

Stap 10 van 20

Snijd ondertussen de radijzen in schijfjes.

Stap 11 van 20

Versnipper de pijpajuin.

Stap 12 van 20

Haal het mengsel uit de koelkast en maak er kruidenkaaskoekjes van.

Stap 13 van 20

Dat doe je zo: neem een pan en verwarm olijfolie op een matig vuur.

Stap 14 van 20

Neem een eetlepel van het mengsel en leg in de pan.

Stap 15 van 20

Druk wat plat met een lepel.

Stap 16 van 20

Laat zachtjes bakken tot de randen beginnen te kleuren.

Stap 17 van 20

Bak nu de andere kant van het koekje.

Stap 18 van 20

Snijd de ciabatta in sneetjes en besmeer met de resterende plattekaas.

Stap 19 van 20

Leg er de kruidenkaaskoekjes op.

Stap 20 van 20

Bestrooi met radijzen en pijpajuin.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pinxto met kruidenkaaskoekje, radijzen en pijpajuin Pinxto met kruidenkaaskoekje, radijzen en pijpajuin
Recept
Campina

Pinxto met kruidenkaaskoekje, radijzen en pijpajuin

Lunch
30 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 250
    g Campina Volle Plattekaas
  • 3
    eetlepels bloem
  • 1
    eieren
  • radijzen
  • lente-uitjes
  • dragon
  • peterselie
  • bieslook
  • peper
  • zout
  • scheutje olijfolie
  • ciabatta's
In de koelkast: 30 minuten
  1. Neem een mengkom en doe er 200 g plattekaas in.

  2. Rasp de Parmezaanse kaas fijn en meng onder de plattekaas.

  3. Meng er een ei onder.

  4. Bestrooi het mengsel met bloem en meng tot een smeuïg geheel.

  5. Snipper de dragon, peterselie en bieslook fijn.

  6. Voeg de kruiden toe aan het mengsel.

  7. Afkruiden met peper en zout.

  8. Meng alles nog eens goed en plaats in de koelkast.

  9. Laat 30 minuten opstijven.

  10. Snijd ondertussen de radijzen in schijfjes.

  11. Versnipper de pijpajuin.

  12. Haal het mengsel uit de koelkast en maak er kruidenkaaskoekjes van.

  13. Dat doe je zo: neem een pan en verwarm olijfolie op een matig vuur.

  14. Neem een eetlepel van het mengsel en leg in de pan.

  15. Druk wat plat met een lepel.

  16. Laat zachtjes bakken tot de randen beginnen te kleuren.

  17. Bak nu de andere kant van het koekje.

  18. Snijd de ciabatta in sneetjes en besmeer met de resterende plattekaas.

  19. Leg er de kruidenkaaskoekjes op.

  20. Bestrooi met radijzen en pijpajuin.

Recept
Campina
Lenteloempia’s

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Toast champignons met room

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Padrónpepers

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Broodje met gegrilde kip en zoete ui

Lunch | 20 minuten