Neem een mengkom en doe er 200 g plattekaas in.
Rasp de Parmezaanse kaas fijn en meng onder de plattekaas.
Meng er een ei onder.
Bestrooi het mengsel met bloem en meng tot een smeuïg geheel.
Snipper de dragon, peterselie en bieslook fijn.
Voeg de kruiden toe aan het mengsel.
Afkruiden met peper en zout.
Meng alles nog eens goed en plaats in de koelkast.
Laat 30 minuten opstijven.
Snijd ondertussen de radijzen in schijfjes.
Versnipper de pijpajuin.
Haal het mengsel uit de koelkast en maak er kruidenkaaskoekjes van.
Dat doe je zo: neem een pan en verwarm olijfolie op een matig vuur.
Neem een eetlepel van het mengsel en leg in de pan.
Druk wat plat met een lepel.
Laat zachtjes bakken tot de randen beginnen te kleuren.
Bak nu de andere kant van het koekje.
Snijd de ciabatta in sneetjes en besmeer met de resterende plattekaas.
Leg er de kruidenkaaskoekjes op.
Bestrooi met radijzen en pijpajuin.
Neem een mengkom en doe er 200 g plattekaas in.
Rasp de Parmezaanse kaas fijn en meng onder de plattekaas.
Meng er een ei onder.
Bestrooi het mengsel met bloem en meng tot een smeuïg geheel.
Snipper de dragon, peterselie en bieslook fijn.
Voeg de kruiden toe aan het mengsel.
Afkruiden met peper en zout.
Meng alles nog eens goed en plaats in de koelkast.
Laat 30 minuten opstijven.
Snijd ondertussen de radijzen in schijfjes.
Versnipper de pijpajuin.
Haal het mengsel uit de koelkast en maak er kruidenkaaskoekjes van.
Dat doe je zo: neem een pan en verwarm olijfolie op een matig vuur.
Neem een eetlepel van het mengsel en leg in de pan.
Druk wat plat met een lepel.
Laat zachtjes bakken tot de randen beginnen te kleuren.
Bak nu de andere kant van het koekje.
Snijd de ciabatta in sneetjes en besmeer met de resterende plattekaas.
Leg er de kruidenkaaskoekjes op.
Bestrooi met radijzen en pijpajuin.