Sluiten
kookmodus
Broodje met gegrilde kip en zoete ui
Stap 1 van 4

Snij de ui in ringen en stoof zacht in wat olijfolie. 

Stap 2 van 4

Snij de kipfilet in dunne lapjes en wentel die door een mengeling van bloem en cajunkruiden. Bak krokant in olijfolie. 

Stap 3 van 4

Halveer de baguette, besmeer elke kant met graanmosterd. 

Stap 4 van 4

Beleg nadien met kipfilet, veldsla, plattekaas, ui en wat gehalveerde kerstomaatjes.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Broodje met gegrilde kip en zoete ui Broodje met gegrilde kip en zoete ui
Recept
Campina

Broodje met gegrilde kip en zoete ui

Lunch
20 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    stokbrood
  • 1
    kippenfilets (dubbele)
  • 1
    uien (Spaanse)
  • 1
    eetlepels kruiden (cajun)
  • 6
    eetlepels bloem
  • graanmosterd
  • veldsla
  • kerstomaten
  • Campina Volle Plattekaas
  • olijfolie
  1. Snij de ui in ringen en stoof zacht in wat olijfolie. 

  2. Snij de kipfilet in dunne lapjes en wentel die door een mengeling van bloem en cajunkruiden. Bak krokant in olijfolie. 

  3. Halveer de baguette, besmeer elke kant met graanmosterd. 

  4. Beleg nadien met kipfilet, veldsla, plattekaas, ui en wat gehalveerde kerstomaatjes.

Recept
Campina
Lenteloempia’s

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Farfalle met zeevruchten

Lunch | 45 minuten

Recept
Campina
Tapas-pannenkoekjes

Lunch | 25 minuten

Recept
Campina
Penne met room en gerookte zalm

Lunch | 30 minuten