Verwarm de oven voor op 200°C.
Neem de bakplaat en leg er bakpapier op.
Zet de 4 sneetjes serranoham in de oven gedurende 10 minuten.
Klop de room op tot slagroom.
Kruid de slagroom met peper en zout.
Snipper de witloof fijn.
Haal de serranoham uit de oven en laat afkoelen.
Verkruimel 3 sneetjes en leg 1 sneetje van de ham opzij.
Meng voorzichtig de slagroom met de peterselie, de versnipperde ham en het witloof.
Zet het mengsel in de koelkast.
Snijd de kabeljauw in hapklare stukken en bak in de pan.
Doe de slagroom in een spuitzak.
Spuit een toefje slagroom op elk stukje kabeljauw.
Bestrooi met fijngesnipperde peterselie.
Plaats een klein stukje serranoham op elk hapje.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Neem de bakplaat en leg er bakpapier op.
Zet de 4 sneetjes serranoham in de oven gedurende 10 minuten.
Klop de room op tot slagroom.
Kruid de slagroom met peper en zout.
Snipper de witloof fijn.
Haal de serranoham uit de oven en laat afkoelen.
Verkruimel 3 sneetjes en leg 1 sneetje van de ham opzij.
Meng voorzichtig de slagroom met de peterselie, de versnipperde ham en het witloof.
Zet het mengsel in de koelkast.
Snijd de kabeljauw in hapklare stukken en bak in de pan.
Doe de slagroom in een spuitzak.
Spuit een toefje slagroom op elk stukje kabeljauw.
Bestrooi met fijngesnipperde peterselie.
Plaats een klein stukje serranoham op elk hapje.