Sluiten
kookmodus
Kalfsgebraad met citroen
Stap 1 van 6

Snijd het kalfsgebraad in dunne reepjes.

Stap 2 van 6

Rasp de schil van de citroenen en pers ze dan uit.

Stap 3 van 6

Laat de boter bruinen in een grote pan en bak er op hoog vuur de kalfsreepjes in.

Stap 4 van 6

Als ze goudgeel gebakken zijn, deglaceer je ze met het citroensap.

Stap 5 van 6

Voeg de room en de schil van de citroenen toe en laat wat indikken.

Stap 6 van 6

Dien op met tagliatelli.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Kalfsgebraad met citroen Kalfsgebraad met citroen
Recept
Campina

Kalfsgebraad met citroen

Lunch
20 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 400
    g kalfsgebraad
  • 2
    citroenen
  • 30
    g boter
  • 12,5
    cl Campina Volle room (33% vet)
  • peper
  • zout
  1. Snijd het kalfsgebraad in dunne reepjes.

  2. Rasp de schil van de citroenen en pers ze dan uit.

  3. Laat de boter bruinen in een grote pan en bak er op hoog vuur de kalfsreepjes in.

  4. Als ze goudgeel gebakken zijn, deglaceer je ze met het citroensap.

  5. Voeg de room en de schil van de citroenen toe en laat wat indikken.

  6. Dien op met tagliatelli.

Recept
Campina
Penne met room en gerookte zalm

Lunch | 30 minuten

Recept
Campina
Gevulde komkommer met tonjin

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Gepofte aardappel

Lunch | 45 minuten

Recept
Campina
Gestoofde courgette en tomaat met basilicum

Lunch | 20 minuten