Sluiten
kookmodus
Kipfilet met mosterd
Stap 1 van 7

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Stap 2 van 7

Meng de platte kaas, de mosterd, de peterselie en het bieslook in een schotel.

Stap 3 van 7

Kruid met peper en zout.

Stap 4 van 7

Doe de cornflakes in een bord en plet ze lichtjes.

Stap 5 van 7

Haal de kippenfilets door de platte kaas en vervolgens door de cornflakes.

Stap 6 van 7

Leg ze in een ovenschotel, besprenkel ze met olijfolie en zet 35 minuten in de oven.Serveer ze met een salade.

Stap 7 van 7

Serveer ze met een salade.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Kipfilet met mosterd Kipfilet met mosterd
Recept
Campina

Kipfilet met mosterd

Lunch
10 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 4
    kippenfilets
  • 4
    eetlepels Campina Volle Plattekaas
  • 2
    eetlepels mosterd
  • 80
    g cornflakes
  • 1
    eetlepels peterselie (fijngehakt)
  • 1
    eetlepels bieslook (fijngehakt)
  • 4
    eetlepels olijfolie
  • zout
  • peper
In de oven: 35 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Meng de platte kaas, de mosterd, de peterselie en het bieslook in een schotel.

  3. Kruid met peper en zout.

  4. Doe de cornflakes in een bord en plet ze lichtjes.

  5. Haal de kippenfilets door de platte kaas en vervolgens door de cornflakes.

  6. Leg ze in een ovenschotel, besprenkel ze met olijfolie en zet 35 minuten in de oven.Serveer ze met een salade.

  7. Serveer ze met een salade.

Recept
Campina
Kaasspread

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Quiche met witloof, aardappelen en spek

Lunch | 25 minuten

Recept
Campina
Zalmpapillot met gember

Lunch | 45 minuten

Recept
Campina
Groentebrochettes met rozemarijnolie

Lunch | 20 minuten