Sluiten
kookmodus
Ovenschotel van zomergroenten
Stap 1 van 5

Was de groenten en snijd ze in ronde plakjes.

Stap 2 van 5

Leg in een ovenschotel afwisselend de plakjes groenten. Besprenkel met de Provençaalse kruiden en de mozzarella.

Stap 3 van 5

Leg in het midden van de ovenschotel de fijngesnipperde look. Kruid met peper en zout en giet er een flinke scheut room en olijfolie over.

Stap 4 van 5

Zet een uurtje in een voorverwarmde oven op 180°. Let erop dat de tian niet uitdroogt en bedek met wat zilverpapier indien nodig.

Stap 5 van 5

Serveer met wat blaadjes basilicum.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Ovenschotel van zomergroenten Ovenschotel van zomergroenten
Recept
Campina

Ovenschotel van zomergroenten

Lunch
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 4
    tomaten
  • 1
    aubergines
  • 1
    courgettes
  • 2
    teentjes knoflook
  • 5
    eetlepels mozarella (in stukjes)
  • 1
    eetlepels Provençaalse kruiden
  • 250
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • blaadjes basilicum
  • peper
  • zout
  • olijfolie
In de oven: 60 minuten
  1. Was de groenten en snijd ze in ronde plakjes.

  2. Leg in een ovenschotel afwisselend de plakjes groenten. Besprenkel met de Provençaalse kruiden en de mozzarella.

  3. Leg in het midden van de ovenschotel de fijngesnipperde look. Kruid met peper en zout en giet er een flinke scheut room en olijfolie over.

  4. Zet een uurtje in een voorverwarmde oven op 180°. Let erop dat de tian niet uitdroogt en bedek met wat zilverpapier indien nodig.

  5. Serveer met wat blaadjes basilicum.

Recept
Campina
Rundstaco’s

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Mosselen in kokosmelk

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Aardappelsalade met zure room

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Waldorfsalade

Lunch | 20 minuten