Was de groenten en snijd ze in ronde plakjes.
Leg in een ovenschotel afwisselend de plakjes groenten. Besprenkel met de Provençaalse kruiden en de mozzarella.
Leg in het midden van de ovenschotel de fijngesnipperde look. Kruid met peper en zout en giet er een flinke scheut room en olijfolie over.
Zet een uurtje in een voorverwarmde oven op 180°. Let erop dat de tian niet uitdroogt en bedek met wat zilverpapier indien nodig.
Serveer met wat blaadjes basilicum.
Was de groenten en snijd ze in ronde plakjes.
Leg in een ovenschotel afwisselend de plakjes groenten. Besprenkel met de Provençaalse kruiden en de mozzarella.
Leg in het midden van de ovenschotel de fijngesnipperde look. Kruid met peper en zout en giet er een flinke scheut room en olijfolie over.
Zet een uurtje in een voorverwarmde oven op 180°. Let erop dat de tian niet uitdroogt en bedek met wat zilverpapier indien nodig.
Serveer met wat blaadjes basilicum.