Dompel de tomaten 20 seconden in kokend water en verfris. Pel, ontpit en snij ze in blokjes. Hak het basilicum fijn. Meng de tomaten, het basilicum en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat minstens 1 uur marineren in de koelkast. Schep af en toe om.
Roer de Campina Verse Kaas glad met de mayonaise. Maak de lente-uitjes schoon en snipper ze fijn. Meng ze met de kruiden door de kaas. Breng op smaak met wittewijnazijn, (cayenne)peper, en zout.
Spoel en droog de rucola. Bestrijk de tortilla's s met de kruidenkaas. Lepel er een portie tomaatjes op en druk lichtjes aan. Bestrooi met rucola en rol de tortilla's strak op.
Snij elke tortilla in 8 stukjes en rijg ze per twee aan een spiesje. Serveer in kommetjes met een slaatje van rucola en blokjes tomaat. Geef de rest van de kruidenkaas er apart bij.
Ingrediënten:
Voor de kruidensaus:
Dompel de tomaten 20 seconden in kokend water en verfris. Pel, ontpit en snij ze in blokjes. Hak het basilicum fijn. Meng de tomaten, het basilicum en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat minstens 1 uur marineren in de koelkast. Schep af en toe om.
Roer de Campina Verse Kaas glad met de mayonaise. Maak de lente-uitjes schoon en snipper ze fijn. Meng ze met de kruiden door de kaas. Breng op smaak met wittewijnazijn, (cayenne)peper, en zout.
Spoel en droog de rucola. Bestrijk de tortilla's s met de kruidenkaas. Lepel er een portie tomaatjes op en druk lichtjes aan. Bestrooi met rucola en rol de tortilla's strak op.
Snij elke tortilla in 8 stukjes en rijg ze per twee aan een spiesje. Serveer in kommetjes met een slaatje van rucola en blokjes tomaat. Geef de rest van de kruidenkaas er apart bij.