Sluiten
kookmodus
Wraps met tomaat
Stap 1 van 4

Dompel de tomaten 20 seconden in kokend water en verfris. Pel,  ontpit en snij ze in blokjes. Hak het basilicum fijn. Meng de tomaten, het  basilicum en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat minstens 1 uur marineren  in de koelkast. Schep af en toe om.

Stap 2 van 4

Roer de Campina Verse Kaas glad met de mayonaise. Maak de  lente-uitjes schoon en snipper ze fijn. Meng ze met de kruiden door de kaas.  Breng op smaak met wittewijnazijn, (cayenne)peper, en zout.

Stap 3 van 4

Spoel en droog de rucola. Bestrijk de tortilla's s met de kruidenkaas. Lepel er een portie tomaatjes op en druk lichtjes aan. Bestrooi met rucola en  rol de tortilla's strak op. 

Stap 4 van 4

Snij elke tortilla in 8 stukjes en rijg ze per twee aan een  spiesje. Serveer in kommetjes met een slaatje van rucola en blokjes tomaat. Geef  de rest van de kruidenkaas er apart bij.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Wraps met tomaat Wraps met tomaat
Recept
Campina

Wraps met tomaat

Lunch
30 minuten | Vegetarisch
0 personen

Ingrediënten

Bereiding

 

Ingrediënten:

  • 2
    tortillas
  • 3
    tomaten
  • 40
    g rucola
  • 6
    blaadjes basilicum
  • 2
    eetlepels olijfolie
  • peper
  • zout

Voor de kruidensaus:

  • 200
    g Campina Magere Verse Kaas
  • 6
    eetlepels tuinkruiden
  • 2
    lente-uitjes (enkel het wit)
  • 2
    eetlepels mayonaise
  • 10
    dl witte wijnazijn
  • cayennepeper
  • zout
  • peper
In de koelkast: 60 minuten
  1. Dompel de tomaten 20 seconden in kokend water en verfris. Pel,  ontpit en snij ze in blokjes. Hak het basilicum fijn. Meng de tomaten, het  basilicum en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat minstens 1 uur marineren  in de koelkast. Schep af en toe om.

  2. Roer de Campina Verse Kaas glad met de mayonaise. Maak de  lente-uitjes schoon en snipper ze fijn. Meng ze met de kruiden door de kaas.  Breng op smaak met wittewijnazijn, (cayenne)peper, en zout.

  3. Spoel en droog de rucola. Bestrijk de tortilla's s met de kruidenkaas. Lepel er een portie tomaatjes op en druk lichtjes aan. Bestrooi met rucola en  rol de tortilla's strak op. 

  4. Snij elke tortilla in 8 stukjes en rijg ze per twee aan een  spiesje. Serveer in kommetjes met een slaatje van rucola en blokjes tomaat. Geef  de rest van de kruidenkaas er apart bij.

Recept
Campina
Maïssalade

Lunch | 30 minuten

Recept
Campina
Rundstaco’s

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Salad jar met geroerbakte tofu met honing en mosterd

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Quiche met witloof, aardappelen en spek

Lunch | 25 minuten