Sluiten
kookmodus
Bruschetta’s met paprikatapenade
Stap 1 van 6

Verwarm de oven voor op 220° C.

Stap 2 van 6

Plaats de volledige paprika's s in de oven gedurende 25 minuten.

Stap 3 van 6

Haal de paprika's uit de oven. Wikkel ze stevig in inpakpapier of in een krant gedurende anderhalf uur. Zo komt het vel makkelijk los.

Stap 4 van 6

Verwijder het vel en de pitjes van de paprika's en plet ze vervolgens in een kom. Meng de fijngemalen look, de room, het pepertje en het zout met 2 eetlepels olijfolie.

Stap 5 van 6

Snijd het stokbrood in stukjes. Smeer het in met olijfolie en toast het in de oven.

Stap 6 van 6

Laat de stukjes stokbrood weer afkoelen. Bestrijk ze met de paprikapasta. Werk af met een half sneetje gandaham.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Bruschetta’s met paprikatapenade Bruschetta’s met paprikatapenade
Recept
Campina

Bruschetta’s met paprikatapenade

Lunch
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 3
    rode paprika
  • 2
    teentjes knoflook (fijngemalen)
  • 4
    eetlepels olijfolie
  • 100
    ml Campina Lichte Room (20% vet)
  • 1
    rode peper (pikant)
  • 6
    sneetjes gandaham
  • 1
    stokbrood
  • zout
In de oven: 25 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 220° C.

  2. Plaats de volledige paprika's s in de oven gedurende 25 minuten.

  3. Haal de paprika's uit de oven. Wikkel ze stevig in inpakpapier of in een krant gedurende anderhalf uur. Zo komt het vel makkelijk los.

  4. Verwijder het vel en de pitjes van de paprika's en plet ze vervolgens in een kom. Meng de fijngemalen look, de room, het pepertje en het zout met 2 eetlepels olijfolie.

  5. Snijd het stokbrood in stukjes. Smeer het in met olijfolie en toast het in de oven.

  6. Laat de stukjes stokbrood weer afkoelen. Bestrijk ze met de paprikapasta. Werk af met een half sneetje gandaham.

Recept
Campina
Maïssalade

Lunch | 30 minuten

Recept
Campina
Bladerdeeghapjes met mousse van gekookte hesp

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Salad jar met geroerbakte tofu met honing en mosterd

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Speltpannenkoeken

Lunch | 15 minuten