Verwarm de oven voor op 220° C.
Plaats de volledige paprika's s in de oven gedurende 25 minuten.
Haal de paprika's uit de oven. Wikkel ze stevig in inpakpapier of in een krant gedurende anderhalf uur. Zo komt het vel makkelijk los.
Verwijder het vel en de pitjes van de paprika's en plet ze vervolgens in een kom. Meng de fijngemalen look, de room, het pepertje en het zout met 2 eetlepels olijfolie.
Snijd het stokbrood in stukjes. Smeer het in met olijfolie en toast het in de oven.
Laat de stukjes stokbrood weer afkoelen. Bestrijk ze met de paprikapasta. Werk af met een half sneetje gandaham.
Verwarm de oven voor op 220° C.
Plaats de volledige paprika's s in de oven gedurende 25 minuten.
Haal de paprika's uit de oven. Wikkel ze stevig in inpakpapier of in een krant gedurende anderhalf uur. Zo komt het vel makkelijk los.
Verwijder het vel en de pitjes van de paprika's en plet ze vervolgens in een kom. Meng de fijngemalen look, de room, het pepertje en het zout met 2 eetlepels olijfolie.
Snijd het stokbrood in stukjes. Smeer het in met olijfolie en toast het in de oven.
Laat de stukjes stokbrood weer afkoelen. Bestrijk ze met de paprikapasta. Werk af met een half sneetje gandaham.