Kook de penne in zout water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm alvast de borden.
Snijd de zalm in fijne plakjes van een centimeter breed.
Smelt de boter in een grote pan, voeg de room toe en een derde van de zalm. Laat zachtjes opwarmen zonder te koken.
Trek de blaadjes van de tijm en doe de helft ervan bij de saus.
Blijf roeren tot de zalm gaar is, ongeveer 3 tot 4 minuten.
Breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af en meng hem door de saus.
Verdeel over de borden en schik de rest van de zalm en de tijm over het gerecht.
Kook de penne in zout water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm alvast de borden.
Snijd de zalm in fijne plakjes van een centimeter breed.
Smelt de boter in een grote pan, voeg de room toe en een derde van de zalm. Laat zachtjes opwarmen zonder te koken.
Trek de blaadjes van de tijm en doe de helft ervan bij de saus.
Blijf roeren tot de zalm gaar is, ongeveer 3 tot 4 minuten.
Breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af en meng hem door de saus.
Verdeel over de borden en schik de rest van de zalm en de tijm over het gerecht.