Sluiten
kookmodus
Mosselen in kokosmelk
Stap 1 van 5

Verhit de olie in een pot, en roer de sjalot erdoor (zonder aan te bakken).

Stap 2 van 5

Voeg de gember, de kokosmelk, de room, de visfond en het water toe.

Stap 3 van 5

Is het mengsel tegen het kookpunt, voeg dan de mosselen en de peper toe. Roer goed om.

Stap 4 van 5

Laat onder deksel garen, gedurende een achttal minuten.

Stap 5 van 5

Zijn de mosselen goed geopend, voeg dan nog de koriander en de mango toe.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Mosselen in kokosmelk Mosselen in kokosmelk
Recept
Campina

Mosselen in kokosmelk

Lunch
40 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    kg mosselen
  • mango (in kleine stukjes)
  • 10
    g gember (gehakt)
  • 2
    sjalotten (versniperd)
  • 1
    eetlepels plantaardige olie
  • 1
    theelepels peper
  • 1
    bosjes koriander (gehakt)
  • 20
    cl kokosmelk
  • 30
    cl water
  • 125
    ml Campina Room specialiteit (4% vet)
  • 15
    cl visfond
  1. Verhit de olie in een pot, en roer de sjalot erdoor (zonder aan te bakken).

  2. Voeg de gember, de kokosmelk, de room, de visfond en het water toe.

  3. Is het mengsel tegen het kookpunt, voeg dan de mosselen en de peper toe. Roer goed om.

  4. Laat onder deksel garen, gedurende een achttal minuten.

  5. Zijn de mosselen goed geopend, voeg dan nog de koriander en de mango toe.

Recept
Campina
Bladerdeeghapjes met mousse van gekookte hesp

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Gevulde komkommer met tonjin

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Zalmpapillot met gember

Lunch | 45 minuten

Recept
Campina
Lasagne met zalm en spinazie

Lunch | 25 minuten