Meng het lamsgehakt, de rauwe spekjes, de peterselie, de champignons, de gehakte knoflook, de rozemarijn en de versnipperde sjalot in een kom.
Bak het gehakt in een grote hete pan met boter. Blus daarna met witte wijn en voeg een bouillonbokje toe.
Giet vervolgens de Campina room erbij en kruid af met zout en peper.
Kook de conchiglioni in kokend water met een snufje zout. Volg voor de gaartijd de instructies op de verpakking.
Vul de pastaschelpjes op met het gehakt, en dresseer op een voorverwarmd bord.
Meng het lamsgehakt, de rauwe spekjes, de peterselie, de champignons, de gehakte knoflook, de rozemarijn en de versnipperde sjalot in een kom.
Bak het gehakt in een grote hete pan met boter. Blus daarna met witte wijn en voeg een bouillonbokje toe.
Giet vervolgens de Campina room erbij en kruid af met zout en peper.
Kook de conchiglioni in kokend water met een snufje zout. Volg voor de gaartijd de instructies op de verpakking.
Vul de pastaschelpjes op met het gehakt, en dresseer op een voorverwarmd bord.