Sluiten
kookmodus
Pasta met lamsgehakt en champignons
Stap 1 van 5

Meng het lamsgehakt, de rauwe spekjes, de peterselie, de champignons, de gehakte knoflook, de rozemarijn en de versnipperde sjalot in een kom.

Stap 2 van 5

Bak het gehakt in een grote hete pan met boter. Blus daarna met witte wijn en voeg een bouillonbokje toe.

Stap 3 van 5

Giet vervolgens de Campina room erbij en kruid af met zout en peper.

Stap 4 van 5

Kook de conchiglioni in kokend water met een snufje zout. Volg voor de gaartijd de instructies op de verpakking.

Stap 5 van 5

Vul de pastaschelpjes op met het gehakt, en dresseer op een voorverwarmd bord.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
 Pasta met lamsgehakt en champignons  Pasta met lamsgehakt en champignons
Recept
Campina

Pasta met lamsgehakt en champignons

Lunch
45 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 250
    g pastaschelpen (groot)
  • 400
    g lamsgehakt
  • 3
    eetlepels platte peterselie (gehakt)
  • 1
    sjalotten
  • 1
    teentjes knoflook
  • 25
    g spek (gerookt)
  • 150
    g boschampignons
  • 1
    takjes rozemarijn
  • 25
    g boter
  • 15
    cl Campina Lichte Room (20% vet)
  • 1
    blokken kippenbouillon
  • 10
    cl witte wijn
  • zout
  • peper
  1. Meng het lamsgehakt, de rauwe spekjes, de peterselie, de champignons, de gehakte knoflook, de rozemarijn en de versnipperde sjalot in een kom.

  2. Bak het gehakt in een grote hete pan met boter. Blus daarna met witte wijn en voeg een bouillonbokje toe.

  3. Giet vervolgens de Campina room erbij en kruid af met zout en peper.

  4. Kook de conchiglioni in kokend water met een snufje zout. Volg voor de gaartijd de instructies op de verpakking.

  5. Vul de pastaschelpjes op met het gehakt, en dresseer op een voorverwarmd bord.

Recept
Campina
Griekse salade met olijven

Lunch | 15 minuten

Recept
Campina
Bruschetta’s met paprikatapenade

Lunch | 15 minuten

Recept
Campina
Kabeljauwhapje met hartige slagroom

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Gezonde lunch met makreelmousse

Lunch | 10 minuten