Sluiten
kookmodus
Kaasspread
Stap 1 van 3

Snij de tomaten in kleine stukjes en meng ze met de plattekaas.

Stap 2 van 3

Breng op smaak met de korianderzaadjes en -blaadjes en kruid af met peper.

Stap 3 van 3

Smeer op een toastje en werk eventueel af met een stukje ham.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Kaasspread Kaasspread
Recept
Campina

Kaasspread

Lunch
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 4
    zongedroogde tomaten
  • 250
    g Campina Volle Plattekaas
  • 0,5
    bosjes korianderzaadjes (geplet)
  • peper
  1. Snij de tomaten in kleine stukjes en meng ze met de plattekaas.

  2. Breng op smaak met de korianderzaadjes en -blaadjes en kruid af met peper.

  3. Smeer op een toastje en werk eventueel af met een stukje ham.

Recept
Campina
Bruschetta’s met paprikatapenade

Lunch | 15 minuten

Recept
Campina
Zalmpapillot met gember

Lunch | 45 minuten

Recept
Campina
Waldorfsalade

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Lasagne van oesterzwammen

Lunch | 40 minuten