Meng alle ingrediënten voor de dressing. Kruid af met peper, zout en een mespuntje curry.
Pocheer de kippenblokjes gaar in de kippenbouillon en bak enkele minuten aan in olijfolie.
Neem een blad ijsbergsla.
Vul dit op met een lepeltje dressing, gebakken kip, een ansjovisje, broodcroutons, parmezaanschilfers en een schijfje hardgekookt ei.
Vouw de wrap dicht en snijd in twee.
Werk af met een beetje bieslook, fijne tuinkruiden en een extra toefje romige dressing.
Meng alle ingrediënten voor de dressing. Kruid af met peper, zout en een mespuntje curry.
Pocheer de kippenblokjes gaar in de kippenbouillon en bak enkele minuten aan in olijfolie.
Neem een blad ijsbergsla.
Vul dit op met een lepeltje dressing, gebakken kip, een ansjovisje, broodcroutons, parmezaanschilfers en een schijfje hardgekookt ei.
Vouw de wrap dicht en snijd in twee.
Werk af met een beetje bieslook, fijne tuinkruiden en een extra toefje romige dressing.