Sluiten
kookmodus
Wrap gevuld met caesarsalade
Stap 1 van 6

Meng alle ingrediënten voor de dressing. Kruid af met peper, zout en een mespuntje curry.

Stap 2 van 6

Pocheer de kippenblokjes gaar in de kippenbouillon en bak enkele minuten aan in olijfolie.

Stap 3 van 6

Neem een blad ijsbergsla.

Stap 4 van 6

Vul dit op met een lepeltje dressing, gebakken kip, een ansjovisje, broodcroutons, parmezaanschilfers en een schijfje hardgekookt ei.

Stap 5 van 6

Vouw de wrap dicht en snijd in twee.

Stap 6 van 6

Werk af met een beetje bieslook, fijne tuinkruiden en een extra toefje romige dressing.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Wrap gevuld met caesarsalade Wrap gevuld met caesarsalade
Recept
Campina

Wrap gevuld met caesarsalade

Lunch
15 minuten | Vlees
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 250
    g kippenblokjes
  • 1
    l kippenbouillon
  • 1
    scheutje olijfolie
  • 4
    blaadjes ijsbergsla
  • 7
    ansjovisfilets
  • 4
    eetlepels broodcroutons
  • 2
    eetlepels parmezaan
  • 1
    eieren (hardgekookt, in schijfjes)
  • 3
    eetlepels Campina Volle Plattekaas
  • 100
    ml Campina Lichte Room (20% vet)
  • 0,5
    teentjes knoflook
  • 1
    theelepels Worcestersaus
  • 1
    scheutje azijn
  • 1
    lente-uitjes (fijngesnipperd)
  • 1
    eieren (hardgekookt, geplet)
  • 1
    mespunt curry
  • peper
  • zout
  • bieslook
  • tuinkruiden
  1. Meng alle ingrediënten voor de dressing. Kruid af met peper, zout en een mespuntje curry.

  2. Pocheer de kippenblokjes gaar in de kippenbouillon en bak enkele minuten aan in olijfolie.

  3. Neem een blad ijsbergsla.

  4. Vul dit op met een lepeltje dressing, gebakken kip, een ansjovisje, broodcroutons, parmezaanschilfers en een schijfje hardgekookt ei.

  5. Vouw de wrap dicht en snijd in twee.

  6. Werk af met een beetje bieslook, fijne tuinkruiden en een extra toefje romige dressing.

Recept
Campina
Lasagne met zalm en spinazie

Lunch | 25 minuten

Recept
Campina
Falafels met tzatziki

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Romige venkelsoep

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Waldorfsalade

Lunch | 20 minuten