Sluiten
kookmodus
Rundstaco’s
Stap 1 van 10

Verhit in een pan de olie en de ui. Laat zachtjes bakken tot de uien glazig worden.

Stap 2 van 10

Voeg het vlees toe en blijf enkele minuten roeren.

Stap 3 van 10

Draai het vuur lager en laat nog 10 minuten sudderen.

Stap 4 van 10

Snijd de groene pepers in fijne reepjes en voeg bij het vlees.

Stap 5 van 10

Voeg daarnaast ook de tomaten toe. Kruid het geheel met peper en zout.

Stap 6 van 10

Laat nog een dikke 5 minuten doorkoken tot wanneer al het vocht is verdampt.

Stap 7 van 10

Voeg de room en de bonen toe.

Stap 8 van 10

Laat nog 5 minuten pruttelen en draai daarna het vuur uit.

Stap 9 van 10

Verwarm de wraps in een pan met zware bodem. Draai ze regelmatig om zodat ze niet aanbranden. Leg ze op een bord en hou ze warm met een handdoek.

Stap 10 van 10

Dien de wraps op samen met alle toppings. Werk af met de fijngesnipperde sla.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Rundstaco’s Rundstaco’s
Recept
Campina

Rundstaco’s

Lunch
40 minuten | Vlees
6 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    eetlepels olijfolie
  • 450
    g rundsgehakt
  • 100
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 1
    uien (fijngesnipperd)
  • 2
    groene peper (fijngesneden en klein)
  • 2
    tomaten (in blokjes gesneden)
  • 1
    romeinse sla
  • 0,5
    rode paprika
  • 1
    blikjes bonen
  • 12
    wraps
  • snuifje zout
  • snuifje peper
  • 1
    eetlepels boter
  1. Verhit in een pan de olie en de ui. Laat zachtjes bakken tot de uien glazig worden.

  2. Voeg het vlees toe en blijf enkele minuten roeren.

  3. Draai het vuur lager en laat nog 10 minuten sudderen.

  4. Snijd de groene pepers in fijne reepjes en voeg bij het vlees.

  5. Voeg daarnaast ook de tomaten toe. Kruid het geheel met peper en zout.

  6. Laat nog een dikke 5 minuten doorkoken tot wanneer al het vocht is verdampt.

  7. Voeg de room en de bonen toe.

  8. Laat nog 5 minuten pruttelen en draai daarna het vuur uit.

  9. Verwarm de wraps in een pan met zware bodem. Draai ze regelmatig om zodat ze niet aanbranden. Leg ze op een bord en hou ze warm met een handdoek.

  10. Dien de wraps op samen met alle toppings. Werk af met de fijngesnipperde sla.

Recept
Campina
Zalmpapillot met gember

Lunch | 45 minuten

Recept
Campina
Toast champignons met room

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Gestoofde courgette en tomaat met basilicum

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Zalmrolletje met zure room

Lunch | 20 minuten