Verhit in een pan de olie en de ui. Laat zachtjes bakken tot de uien glazig worden.
Voeg het vlees toe en blijf enkele minuten roeren.
Draai het vuur lager en laat nog 10 minuten sudderen.
Snijd de groene pepers in fijne reepjes en voeg bij het vlees.
Voeg daarnaast ook de tomaten toe. Kruid het geheel met peper en zout.
Laat nog een dikke 5 minuten doorkoken tot wanneer al het vocht is verdampt.
Voeg de room en de bonen toe.
Laat nog 5 minuten pruttelen en draai daarna het vuur uit.
Verwarm de wraps in een pan met zware bodem. Draai ze regelmatig om zodat ze niet aanbranden. Leg ze op een bord en hou ze warm met een handdoek.
Dien de wraps op samen met alle toppings. Werk af met de fijngesnipperde sla.
Verhit in een pan de olie en de ui. Laat zachtjes bakken tot de uien glazig worden.
Voeg het vlees toe en blijf enkele minuten roeren.
Draai het vuur lager en laat nog 10 minuten sudderen.
Snijd de groene pepers in fijne reepjes en voeg bij het vlees.
Voeg daarnaast ook de tomaten toe. Kruid het geheel met peper en zout.
Laat nog een dikke 5 minuten doorkoken tot wanneer al het vocht is verdampt.
Voeg de room en de bonen toe.
Laat nog 5 minuten pruttelen en draai daarna het vuur uit.
Verwarm de wraps in een pan met zware bodem. Draai ze regelmatig om zodat ze niet aanbranden. Leg ze op een bord en hou ze warm met een handdoek.
Dien de wraps op samen met alle toppings. Werk af met de fijngesnipperde sla.