Verwarm de oven op 180°C.
Meng de bloem en het bakpoeder in een kom. Klop de eieren los en voeg ze toe.
Voeg dan ook de melk, kaas, chorizo en olijven toe en roer alles tot een homogeen deeg.
Vul de bakvorm en bak de cake ongeveer 45 minuten op 180°C.
Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
Meng de mierikswortel met de zure room en kruid af met peper en zout.
Snij de cake in plakjes en schik ze dan in de lunchbox met enkele blaadjes sla.
Besmeer ze naar smaak met de dip van mierikswortel.
Cake
Dip van mierikswortel
Verwarm de oven op 180°C.
Meng de bloem en het bakpoeder in een kom. Klop de eieren los en voeg ze toe.
Voeg dan ook de melk, kaas, chorizo en olijven toe en roer alles tot een homogeen deeg.
Vul de bakvorm en bak de cake ongeveer 45 minuten op 180°C.
Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
Meng de mierikswortel met de zure room en kruid af met peper en zout.
Snij de cake in plakjes en schik ze dan in de lunchbox met enkele blaadjes sla.
Besmeer ze naar smaak met de dip van mierikswortel.