Verwarm de oven voor op 190°C.
Laat de spinazie ontdooien en uitlekken.
Meng ze met 4 eetlepels bechamelsaus.
Snijd de zalm in fijne reepjes.
Schik in een grote gratineerschotel 4 vellen lasagne.
Leg daarop 1/3 van de zalmreepjes, 1/3 van de spinazie en 1/3 van de bechamelsaus.
Herhaal dit voor de tweede en derde laag.
Bestrooi het gerecht met geraspte kaas en kruid met een beetje zout en peper.
Laat gedurende 40 minuten bakken in de oven.
Laat in een kom de boter smelten en voeg al kloppend met de garde de bloem toe.
Maak een witte roux en giet er dan heel langzaam en al roerend de koude melk bij.
Laat op een laag vuur indikken maar blijf roeren.
Kruid met peper en zout.
Voor de lasagne
Voor de bechamelsaus
Verwarm de oven voor op 190°C.
Laat de spinazie ontdooien en uitlekken.
Meng ze met 4 eetlepels bechamelsaus.
Snijd de zalm in fijne reepjes.
Schik in een grote gratineerschotel 4 vellen lasagne.
Leg daarop 1/3 van de zalmreepjes, 1/3 van de spinazie en 1/3 van de bechamelsaus.
Herhaal dit voor de tweede en derde laag.
Bestrooi het gerecht met geraspte kaas en kruid met een beetje zout en peper.
Laat gedurende 40 minuten bakken in de oven.
Laat in een kom de boter smelten en voeg al kloppend met de garde de bloem toe.
Maak een witte roux en giet er dan heel langzaam en al roerend de koude melk bij.
Laat op een laag vuur indikken maar blijf roeren.
Kruid met peper en zout.