Sluiten
kookmodus
Toast champignons met room
Stap 1 van 8

Verwarm de oven op 180°C.

Stap 2 van 8

Borstel de champignons af en smelt in een diepe pan een flinke klont boter op een hoog vuur.

Stap 3 van 8

Bak al roerend de paddenstoelen met wat peper en zout, en het citroensap, en zet dan het vuur zacht.

Stap 4 van 8

Snij het brood in dikke sneden en wrijf het langs beide zijden met olijfolie in.

Stap 5 van 8

Rooster het lichtjes goudbruin in de oven, en hou het warm.

Stap 6 van 8

Giet de room bij de champignons en laat de saus indikken op een hoger vuur.

Stap 7 van 8

Werk af met fijngesneden dragon en peterselie.

Stap 8 van 8

Schik rijkelijk op de toasten en dien ze warm op.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Toast champignons met room Toast champignons met room
Recept
Campina

Toast champignons met room

Lunch
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 500
    g boschampignons
  • 1
    ciabatta's
  • 250
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • boter
  • olijfolie
  • peterselie
  • citroensap
  • dragon
  • zout
  • peper
  1. Verwarm de oven op 180°C.

  2. Borstel de champignons af en smelt in een diepe pan een flinke klont boter op een hoog vuur.

  3. Bak al roerend de paddenstoelen met wat peper en zout, en het citroensap, en zet dan het vuur zacht.

  4. Snij het brood in dikke sneden en wrijf het langs beide zijden met olijfolie in.

  5. Rooster het lichtjes goudbruin in de oven, en hou het warm.

  6. Giet de room bij de champignons en laat de saus indikken op een hoger vuur.

  7. Werk af met fijngesneden dragon en peterselie.

  8. Schik rijkelijk op de toasten en dien ze warm op.

Recept
Campina
Broodjes met grijze garnaal en avocado

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Gevulde komkommer met tonjin

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Flatbread en gegrilde courgettes

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Thaise garnalencurry

Lunch | 20 minuten