Verwarm de oven op 180°C.
Borstel de champignons af en smelt in een diepe pan een flinke klont boter op een hoog vuur.
Bak al roerend de paddenstoelen met wat peper en zout, en het citroensap, en zet dan het vuur zacht.
Snij het brood in dikke sneden en wrijf het langs beide zijden met olijfolie in.
Rooster het lichtjes goudbruin in de oven, en hou het warm.
Giet de room bij de champignons en laat de saus indikken op een hoger vuur.
Werk af met fijngesneden dragon en peterselie.
Schik rijkelijk op de toasten en dien ze warm op.
Verwarm de oven op 180°C.
Borstel de champignons af en smelt in een diepe pan een flinke klont boter op een hoog vuur.
Bak al roerend de paddenstoelen met wat peper en zout, en het citroensap, en zet dan het vuur zacht.
Snij het brood in dikke sneden en wrijf het langs beide zijden met olijfolie in.
Rooster het lichtjes goudbruin in de oven, en hou het warm.
Giet de room bij de champignons en laat de saus indikken op een hoger vuur.
Werk af met fijngesneden dragon en peterselie.
Schik rijkelijk op de toasten en dien ze warm op.