Was de mosselen en de schelpen grondig.
Maak de inktvis schoon en snijd in reepjes.
Pel en ontpit de tomaten, en snijd deze in stukjes.
Snijd de ajuin fijn.
Ontvlies de witte selder en snijd in fijne stukjes.
Laat de olijfolie warm worden in een diepe pan en fruit de ajuin samen metde look. Voeg hierbij de tomaten en de selder.
Voeg de witte wijn toe en laat 10 minuten zachtjes stoven.
Voeg de room toe. Kook intussen de farfalle al dente en hou warm.
Doe de gewassen mosselen en schelpen in de saus en laat meekoken tot de schelpen open zijn.
Bak intussen de inktvis in olijfolie en doe deze bij de saus.
Presenteer de saus bovenop de farfalle en werk af met verse peterselie.
Was de mosselen en de schelpen grondig.
Maak de inktvis schoon en snijd in reepjes.
Pel en ontpit de tomaten, en snijd deze in stukjes.
Snijd de ajuin fijn.
Ontvlies de witte selder en snijd in fijne stukjes.
Laat de olijfolie warm worden in een diepe pan en fruit de ajuin samen metde look. Voeg hierbij de tomaten en de selder.
Voeg de witte wijn toe en laat 10 minuten zachtjes stoven.
Voeg de room toe. Kook intussen de farfalle al dente en hou warm.
Doe de gewassen mosselen en schelpen in de saus en laat meekoken tot de schelpen open zijn.
Bak intussen de inktvis in olijfolie en doe deze bij de saus.
Presenteer de saus bovenop de farfalle en werk af met verse peterselie.