Sluiten
kookmodus
Flan met groenten
Stap 1 van 9

Verwarm uw oven voor op 180°C.

Stap 2 van 9

Snijd de groenten in julienne en doe ze in een mengkom.

Stap 3 van 9

Voeg er de eieren, de melk en de room aan toe en mix het mengsel.

Stap 4 van 9

Kruid met peper, zout en peterselie.

Stap 5 van 9

Roer goed en verdeel het mengsel over kleine ovenkommetjes.

Stap 6 van 9

Laat gedurende 30 min bakken au bain marie in de oven.

Stap 7 van 9

Ontvorm ze op een bord.

Stap 8 van 9

Meng de mierikswortel door de room en kruid met peper.

Stap 9 van 9

Dresseer op het bord een streepje saus naast de flan en dien op.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Flan met groenten Flan met groenten
Recept
Campina

Flan met groenten

Lunch
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 120
    g wortelen (geraspt)
  • 2
    preien
  • 4
    kleine rapen
  • 100
    g pompoen
  • 2
    eieren
  • 2
    eieren (enkel de dooier)
  • 40
    ml Campina Halfvolle AA Melk
  • 2
    eetlepels Campina Lichte Room (20% vet)
  • 1
    eetlepels peterselie
  • zout
  • peper
In de oven: 30 minuten
  1. Verwarm uw oven voor op 180°C.

  2. Snijd de groenten in julienne en doe ze in een mengkom.

  3. Voeg er de eieren, de melk en de room aan toe en mix het mengsel.

  4. Kruid met peper, zout en peterselie.

  5. Roer goed en verdeel het mengsel over kleine ovenkommetjes.

  6. Laat gedurende 30 min bakken au bain marie in de oven.

  7. Ontvorm ze op een bord.

  8. Meng de mierikswortel door de room en kruid met peper.

  9. Dresseer op het bord een streepje saus naast de flan en dien op.

Recept
Campina
Carpaccio met roomdressing

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Mosselen in kokosmelk

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Aardappelrösti’s

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Parmezaanwafels met gebakken chorizo

Lunch | 30 minuten