Verwarm je oven voor op 180 °C.
Beboter een bakschaal van ongeveer 16 x 24 cm en bedek hem met bakpapier.
Pureer de bananen, voeg amandelmeel, boter en Luikse stroop toe.
Klop tot alles goed gemengd is en je geen stukjes boter meer ziet.
Roer de plattekaas erdoor en zeef dan de bloem over het mengsel en meng.
Meng nu de noten en pompoenpitten onder het deeg, gevolgd door de blauwe bessen.
Giet het deeg in de bakschaal en plaats in het midden van de oven.
Bak 35 - 40 minuten in de voorverwarmde oven en laat afkoelen in de bakschaal.
Je kan deze cake in vierkantjes snijden en verpakken in bakpapier. Zo hoef je op drukke ochtenden geen cake meer te snijden. De pakjes zijn trouwens heel leuk voor kinderen.
Extra tip: Lekker met een Cécémel!
Verwarm je oven voor op 180 °C.
Beboter een bakschaal van ongeveer 16 x 24 cm en bedek hem met bakpapier.
Pureer de bananen, voeg amandelmeel, boter en Luikse stroop toe.
Klop tot alles goed gemengd is en je geen stukjes boter meer ziet.
Roer de plattekaas erdoor en zeef dan de bloem over het mengsel en meng.
Meng nu de noten en pompoenpitten onder het deeg, gevolgd door de blauwe bessen.
Giet het deeg in de bakschaal en plaats in het midden van de oven.
Bak 35 - 40 minuten in de voorverwarmde oven en laat afkoelen in de bakschaal.
Je kan deze cake in vierkantjes snijden en verpakken in bakpapier. Zo hoef je op drukke ochtenden geen cake meer te snijden. De pakjes zijn trouwens heel leuk voor kinderen.
Extra tip: Lekker met een Cécémel!