Verwarm de oven voor op 200°C.
Meng alle ingrediënten behalve de melk in een grote kom.
Kneed het deeg met de hand tot de bloem en de boter een kruimelige massa vormen.
Voeg beetje bij beetje de melk toe tot het deeg een soepele deegbal vormt.
Voeg de rozijnen toe.
Bestrooi het werkvlak met bloem. Rol het deeg uit tot een dikte van 2 mm en gebruik een ronde uitsteekvorm om rondjes deeg uit te steken. Blijf dit herhalen tot al het deeg op is.
Besprenkel de scones met melk en bak ongeveer een kwartier in de voorverwarmde oven. Serveer met frambozenconfituur.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Meng alle ingrediënten behalve de melk in een grote kom.
Kneed het deeg met de hand tot de bloem en de boter een kruimelige massa vormen.
Voeg beetje bij beetje de melk toe tot het deeg een soepele deegbal vormt.
Voeg de rozijnen toe.
Bestrooi het werkvlak met bloem. Rol het deeg uit tot een dikte van 2 mm en gebruik een ronde uitsteekvorm om rondjes deeg uit te steken. Blijf dit herhalen tot al het deeg op is.
Besprenkel de scones met melk en bak ongeveer een kwartier in de voorverwarmde oven. Serveer met frambozenconfituur.