Was en schil de rabarber. Snij in stukjes en stoof ze samen met het water en de suiker op een zacht vuurtje in een kleine kookpot.
Snij de vanillestok overlangs in twee en schraap de zaadjes eruit.
Voeg de vanillestok en de zaadjes toe aan de rabarber.
Haal de vanillestok eruit met behulp van een puntzeef als de vruchtenmoes klaar is.
Giet de melk, het appelsap en de vruchtenmoes in een hoge mengbeker en mix met een staafmixer of in een blender. Bewaart 2 dagen in de koelkast.
Was en schil de rabarber. Snij in stukjes en stoof ze samen met het water en de suiker op een zacht vuurtje in een kleine kookpot.
Snij de vanillestok overlangs in twee en schraap de zaadjes eruit.
Voeg de vanillestok en de zaadjes toe aan de rabarber.
Haal de vanillestok eruit met behulp van een puntzeef als de vruchtenmoes klaar is.
Giet de melk, het appelsap en de vruchtenmoes in een hoge mengbeker en mix met een staafmixer of in een blender. Bewaart 2 dagen in de koelkast.