Sluiten
kookmodus
Smoothie met appel en rabarber
Stap 1 van 5

Was en schil de rabarber. Snij in stukjes en stoof ze samen met het water en de suiker op een zacht vuurtje in een kleine kookpot.

Stap 2 van 5

Snij de vanillestok overlangs in twee en schraap de zaadjes eruit.

Stap 3 van 5

Voeg de vanillestok en de zaadjes toe aan de rabarber.

Stap 4 van 5

Haal de vanillestok eruit met behulp van een puntzeef als de vruchtenmoes klaar is.

Stap 5 van 5

Giet de melk, het appelsap en de vruchtenmoes in een hoge mengbeker en mix met een staafmixer of in een blender. Bewaart 2 dagen in de koelkast.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Smoothie met appel en rabarber Smoothie met appel en rabarber
Recept
Campina

Smoothie met appel en rabarber

Ontbijt
10 minuten | Drankje
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    l appelsap
  • 3
    stengels rabarber
  • 250
    ml Campina Halfvolle melk
  • 1
    vanillestok
  • 1
    kopjes water
  • 50
    g suiker
  1. Was en schil de rabarber. Snij in stukjes en stoof ze samen met het water en de suiker op een zacht vuurtje in een kleine kookpot.

  2. Snij de vanillestok overlangs in twee en schraap de zaadjes eruit.

  3. Voeg de vanillestok en de zaadjes toe aan de rabarber.

  4. Haal de vanillestok eruit met behulp van een puntzeef als de vruchtenmoes klaar is.

  5. Giet de melk, het appelsap en de vruchtenmoes in een hoge mengbeker en mix met een staafmixer of in een blender. Bewaart 2 dagen in de koelkast.

Recept
Campina
Plattekaaswafels met slagroom en kersen

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Overnight Oats met Campina Haver

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Oldskool Bananenbrood

Ontbijt | 75 minuten

Recept
Campina
Roerei met truffelaroma

Ontbijt | 20 minuten