Meng alle ingrediënten voor het deeg.
Klop de eieren samen met de bloem en de suiker op.
Breng de melk aan de kook samen met het vanillestokje.
Schep enkele lepels warme melk door het crèmemengsel en klop dit door de warme melk. Laat nu inkoken tot een dikke pap.
doe alle ingrediënten samen in een pan en verwarm.
Giet er chocoladesaus over en werk af met een toefje slagroom.
Leg een pannenkoek op elk bord, doe er een grote lepel crème anglaise bovenop en plooi de pannenkoek dicht.
Pannenkoekendeeg
Banketbankersroom
Chocoladesaus
Slagroom
Meng alle ingrediënten voor het deeg.
Klop de eieren samen met de bloem en de suiker op.
Breng de melk aan de kook samen met het vanillestokje.
Schep enkele lepels warme melk door het crèmemengsel en klop dit door de warme melk. Laat nu inkoken tot een dikke pap.
doe alle ingrediënten samen in een pan en verwarm.
Giet er chocoladesaus over en werk af met een toefje slagroom.
Leg een pannenkoek op elk bord, doe er een grote lepel crème anglaise bovenop en plooi de pannenkoek dicht.