Sluiten
kookmodus
Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom
Stap 1 van 7 - Pannenkoekendeeg

Meng alle ingrediënten voor het deeg.

Stap 2 van 7 - Banketbankersroom

Klop de eieren samen met de bloem en de suiker op.

Stap 3 van 7 - Banketbankersroom

Breng de melk aan de kook samen met het vanillestokje.

Stap 4 van 7 - Banketbankersroom

Schep enkele lepels warme melk door het crèmemengsel en klop dit door de warme melk. Laat nu inkoken tot een dikke pap.

Stap 5 van 7 - Chocoladesaus

doe alle ingrediënten samen in een pan en verwarm.

Stap 6 van 7 - Slagroom

Giet er chocoladesaus over en werk af met een toefje slagroom. 

Stap 7 van 7 - Slagroom

Leg een pannenkoek op elk bord, doe er een grote lepel crème anglaise bovenop en plooi de pannenkoek dicht.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom
Recept
Campina

Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom

Ontbijt
15 minuten | Zoet
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

Pannenkoekendeeg

  • 125
    ml Campina Volle melk
  • 60
    g patisseriebloem
  • 0,5
    eieren
  • 20
    g boter
  • snuifje suiker
  • snuifje zout
  • 0,5
    vanillestok

Banketbankersroom

  • 125
    ml Campina Volle melk
  • 0,5
    vanillestok
  • 1,5
    eieren (eidooiers)
  • 38
    g suiker
  • 10
    g bloem

Chocoladesaus

  • 60
    ml Campina Volle melk
  • 50
    g zwarte chocolade
  • 8
    g boter
  • 1
    snuifje zout

Slagroom

  • 125
    ml Campina Slagroom (40% vet)
  • 125
    g bloemsuiker
Pannenkoekendeeg
  1. Meng alle ingrediënten voor het deeg.

Banketbankersroom
  1. Klop de eieren samen met de bloem en de suiker op.

  2. Breng de melk aan de kook samen met het vanillestokje.

  3. Schep enkele lepels warme melk door het crèmemengsel en klop dit door de warme melk. Laat nu inkoken tot een dikke pap.

Chocoladesaus
  1. doe alle ingrediënten samen in een pan en verwarm.

Slagroom
  1. Giet er chocoladesaus over en werk af met een toefje slagroom. 

  2. Leg een pannenkoek op elk bord, doe er een grote lepel crème anglaise bovenop en plooi de pannenkoek dicht.

Recept
Campina
Quiche met witloof, aardappelen en spek

Lunch | 25 minuten

Recept
Campina
Maïsflan met amandelen en rode besjes

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Rijstpap

Ontbijt | 45 minuten

Recept
Campina
Plattekaascrème met peer

Ontbijt | 20 minuten