Sluiten
kookmodus
Appel- & ananasflensjes
Stap 1 van 4

Meng alle ingrediënten voor het beslag.

Stap 2 van 4

Doe een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag. Bestrooi met poedersuiker. Laat de appel of de ananas aan beide kanten kort bakken. Schep een eetlepel van het beslag bovenop het fruit.

Stap 3 van 4

Draai het flensje om als de bovenzijde ‘droog’ lijkt.

Stap 4 van 4

Laat nog 30 seconden bakken en serveer met de ananas of appel naar boven. Bestrooi eventueel met een beetje poedersuiker.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Appel- & ananasflensjes Appel- & ananasflensjes
Recept
Campina

Appel- & ananasflensjes

Ontbijt
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

Beslag

  • 500
    ml Campina Volle AA Melk
  • 150
    g zelfrijzende bloem
  • 50
    g kokospoeder
  • 0,5
    theelepels natriumbicarbonaat
  • 60
    g suiker
  • 2
    zakje vanillesuiker
  • 50
    g boter (gesmolten)
  • snuifje zout

Afwerking

  • schijven ananas (op sap, drooggedept met keukenpapier)
  • schijven appelen
  • bakboter
  • poedersuiker
  1. Meng alle ingrediënten voor het beslag.

  2. Doe een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag. Bestrooi met poedersuiker. Laat de appel of de ananas aan beide kanten kort bakken. Schep een eetlepel van het beslag bovenop het fruit.

  3. Draai het flensje om als de bovenzijde ‘droog’ lijkt.

  4. Laat nog 30 seconden bakken en serveer met de ananas of appel naar boven. Bestrooi eventueel met een beetje poedersuiker.

Recept
Campina
Pannenkoeken met appel

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Roerei met truffelaroma

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Oldskool Bananenbrood

Ontbijt | 75 minuten

Recept
Campina
Meergranentoast met plattekaas & aardbei

Ontbijt | 5 minuten