Sluiten
kookmodus
Bagel met plattekaas, garnalen, radijs en waterkersdressing
Stap 1 van 6

Snij de bagels open en besmeer met de plattekaas.

Stap 2 van 6

Snij de radijsjes in partjes en schik ze op de plattekaas.

Stap 3 van 6

Strooi de garnalen over de plattekaas met radijzen.

Stap 4 van 6

Bak de gesnipperde sjalot en look kort aan.

Stap 5 van 6

Laat afkoelen en voeg de waterkers toe samen met peper, zout en citroensap. Mix alles en voeg de olie toe.

Stap 6 van 6

Dresseer de bagels met de waterkersdressing.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Bagel met plattekaas, garnalen, radijs en waterkersdressing Bagel met plattekaas, garnalen, radijs en waterkersdressing
Recept
Campina

Bagel met plattekaas, garnalen, radijs en waterkersdressing

Ontbijt
20 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 4
    bagels
  • 100
    g Campina Volle Plattekaas
  • 100
    g radijzen
  • 75
    g garnalen
  • 1
    bosjes waterkers
  • 1
    sjalotten (gesnipperd)
  • 1
    teentjes knoflook (gesnipperd)
  • 3
    eetlepels bakolie
  • 1
    eetlepels citroensap
  • peper
  • zout
  1. Snij de bagels open en besmeer met de plattekaas.

  2. Snij de radijsjes in partjes en schik ze op de plattekaas.

  3. Strooi de garnalen over de plattekaas met radijzen.

  4. Bak de gesnipperde sjalot en look kort aan.

  5. Laat afkoelen en voeg de waterkers toe samen met peper, zout en citroensap. Mix alles en voeg de olie toe.

  6. Dresseer de bagels met de waterkersdressing.

Recept
Campina
Yoghurtbowl met krokante muesli, chocolade en citrus

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Roerei met truffelaroma

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Plattekaaswafels met slagroom en kersen

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Kruidige havermoutpap met fruit

Ontbijt | 30 minuten