Onttop de eitjes met een eieronttopper of gewoon met een mes.
Haal het dekseltje eraf en giet het ei in een kommetje.
Laat warm water in de eierschaal lopen zodat het wit vel binnenin stolt. Haal het velletje eruit.
Plaats in een mengeling van zout en een beetje water om de eierschaal rechtop te laten staan.
Schil de asperges met een dunschiller.
Leg de asperges kort (2 minuten) in kokend water. Spoel af met koud water om het proces te stoppen.
Laat uitlekken en snij de helft van de asperges in stukjes.
Klop de eieren los.
Voeg een scheutje volle room en volle melk toe.
Bak wat boter in een pan en voeg de mengeling toe.
Voeg de blokjes asperges toe.
Kruid af met wat peper en zout.
Laat heel even op een zacht vuurtje garen.
Extra tip: Kom er vocht uit het eitje? Dan heb je het ei te lang laten garen.
Onttop de eitjes met een eieronttopper of gewoon met een mes.
Haal het dekseltje eraf en giet het ei in een kommetje.
Laat warm water in de eierschaal lopen zodat het wit vel binnenin stolt. Haal het velletje eruit.
Plaats in een mengeling van zout en een beetje water om de eierschaal rechtop te laten staan.
Schil de asperges met een dunschiller.
Leg de asperges kort (2 minuten) in kokend water. Spoel af met koud water om het proces te stoppen.
Laat uitlekken en snij de helft van de asperges in stukjes.
Klop de eieren los.
Voeg een scheutje volle room en volle melk toe.
Bak wat boter in een pan en voeg de mengeling toe.
Voeg de blokjes asperges toe.
Kruid af met wat peper en zout.
Laat heel even op een zacht vuurtje garen.
Extra tip: Kom er vocht uit het eitje? Dan heb je het ei te lang laten garen.