Sluiten
kookmodus
Açai bowl
Stap 1 van 3

Meng de plattekaas met het açaipoeder en de honing. Roer er de veenbessen door.

Stap 2 van 3

Schep een portie van het mengsel in een eetkommetje.

Stap 3 van 3

Werk de bowl af met schijfjes banaan, granola, enkele pistachenoten, kokosvlokken en fruit.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Açai bowl Açai bowl
Recept
Campina

Açai bowl

Ontbijt
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 500
    g Campina Volle Plattekaas
  • 3
    eetlepels açaipoeder (verkrijgbaar in de biowinkel)
  • 1
    eetlepels honing
  • 3
    eetlepels veenbessen (gedroogd)
  • 3
    bananen (in schijfjes)
  • 6
    eetlepels granola
  • handjes pistachenoten
  • handjes kokosvlokken
  • seizoensfruit (vers)
  1. Meng de plattekaas met het açaipoeder en de honing. Roer er de veenbessen door.

  2. Schep een portie van het mengsel in een eetkommetje.

  3. Werk de bowl af met schijfjes banaan, granola, enkele pistachenoten, kokosvlokken en fruit.

Recept
Campina
Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer

Voorgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Bananenbrood-muffins

Ontbijt | 40 minuten

Recept
Campina
Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Appel- & ananasflensjes

Ontbijt | 20 minuten