Sluiten
kookmodus
Açai bowl
Stap 1 van 3

Meng de plattekaas met het açaipoeder en de honing. Roer er de veenbessen door.

Stap 2 van 3

Schep een portie van het mengsel in een eetkommetje.

Stap 3 van 3

Werk de bowl af met schijfjes banaan, granola, enkele pistachenoten, kokosvlokken en fruit.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Açai bowl Açai bowl
Recept
Campina

Açai bowl

Ontbijt
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 500
    g Campina Volle Plattekaas
  • 3
    eetlepels açaipoeder (verkrijgbaar in de biowinkel)
  • 1
    eetlepels honing
  • 3
    eetlepels veenbessen (gedroogd)
  • 3
    bananen (in schijfjes)
  • 6
    eetlepels granola
  • handjes pistachenoten
  • handjes kokosvlokken
  • seizoensfruit (vers)
  1. Meng de plattekaas met het açaipoeder en de honing. Roer er de veenbessen door.

  2. Schep een portie van het mengsel in een eetkommetje.

  3. Werk de bowl af met schijfjes banaan, granola, enkele pistachenoten, kokosvlokken en fruit.

Recept
Campina
Pinxto met kruidenkaaskoekje, radijzen en pijpajuin

Lunch | 30 minuten

Recept
Campina
Breakfast burger

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Falafels met tzatziki

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Verrassende verrines met plattekaas, selder en dadels

Aperitief | 10 minuten