Sluiten
kookmodus
Broodjes met zaden en plattekaas
Stap 1 van 5

Verwarm de oven op 180° C.

Stap 2 van 5

Meng alle ingrediënten en vorm 4 kleine broodjes.

Stap 3 van 5

Leg ze op bakpapier in de oven en bak gedurende 20 minuten.

Stap 4 van 5

Laat ze afkoelen.

Stap 5 van 5

Snijd de afgekoelde broodjes doormidden. Bestrijk ze rijkelijk met wat extra Campina Volle Plattekaas en werk af met nootjes en zaden.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Broodjes met zaden en plattekaas Broodjes met zaden en plattekaas
Recept
Campina

Broodjes met zaden en plattekaas

Ontbijt
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 200
    g Campina Volle Plattekaas
  • 1
    eieren
  • 225
    g speltbloem
  • 1
    theelepels bakpoeder
  • 4
    theelepels zaden
  • 3
    eetlepels noten (gehakt)
  • 2
    eetlepels lichtbruine suiker
  • 0,5
    theelepels fleur de sel
Bakken van de broodjes: 20 minuten
  1. Verwarm de oven op 180° C.

  2. Meng alle ingrediënten en vorm 4 kleine broodjes.

  3. Leg ze op bakpapier in de oven en bak gedurende 20 minuten.

  4. Laat ze afkoelen.

  5. Snijd de afgekoelde broodjes doormidden. Bestrijk ze rijkelijk met wat extra Campina Volle Plattekaas en werk af met nootjes en zaden.

Recept
Campina
Bagel met plattekaas, garnalen, radijs en waterkersdressing

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Brusselse wafels met zelfgemaakte granola, meloen en slagroom

Ontbijt | 60 minuten

Recept
Campina
Smoothie met framboos en sinaasappelsap

Ontbijt | 5 minuten

Recept
Campina
Melkbolussen

Ontbijt | 30 minuten