Start met de graten uit de zalm te halen.
Maak de rode biet schoon en mix tot een pulp. Voeg er het zout, de suiker, de roze peperkorrels, enkele takjes dille en zeste van citroen bij.
Leg een stuk vetvrij papier voor je en vul het voor ¾ met de bietenmengeling. Vervolgens leg je er een stuk zalm op met de velkant naar beneden. Smeer nu de rest van de mengeling over de vis.
Meng de volle plattekaas met het sap van een volledige citroen, de olijfolie, zout en peper.
Snij de zalm in fijne plakjes en zet even opzij.
Snij het brood in sneetjes en toast.
Leg op elke toast een plakje zalm en doe er plattekaas op met een lepel.
Werk af met een beetje zout, peper, een takje dille en enkele radijsscheuten.
Start met de graten uit de zalm te halen.
Maak de rode biet schoon en mix tot een pulp. Voeg er het zout, de suiker, de roze peperkorrels, enkele takjes dille en zeste van citroen bij.
Leg een stuk vetvrij papier voor je en vul het voor ¾ met de bietenmengeling. Vervolgens leg je er een stuk zalm op met de velkant naar beneden. Smeer nu de rest van de mengeling over de vis.
Meng de volle plattekaas met het sap van een volledige citroen, de olijfolie, zout en peper.
Snij de zalm in fijne plakjes en zet even opzij.
Snij het brood in sneetjes en toast.
Leg op elke toast een plakje zalm en doe er plattekaas op met een lepel.
Werk af met een beetje zout, peper, een takje dille en enkele radijsscheuten.