Sluiten
kookmodus
Crème van geitenkaas en honing met geroosterde peer
Stap 1 van 5

Snij de peren in kleine blokjes en meng er de boter en suiker onder. Leg het mengsel in een ovenschaal en laat het fruit in een oven op 180°C konfijten.

Stap 2 van 5

Meng ondertussen de geitenkaas met de room.

Stap 3 van 5

Neem een glas en leg stukjes peer op de bodem.

Stap 4 van 5

Bedek met crème van geitenkaas en leg er stukjes fijngesneden walnoot op.

Stap 5 van 5

Werk af met een lepel honing.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Crème van geitenkaas en honing met geroosterde peer Crème van geitenkaas en honing met geroosterde peer
Recept
Campina

Crème van geitenkaas en honing met geroosterde peer

Aperitief
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 2
    peren
  • 2
    plakjes verse geitenkaas
  • 4
    eetlepels Campina Lichte Room (20% vet)
  • 1
    eetlepels boter
  • 1
    eetlepels suiker
  • handjes walnoten
  • honing
  1. Snij de peren in kleine blokjes en meng er de boter en suiker onder. Leg het mengsel in een ovenschaal en laat het fruit in een oven op 180°C konfijten.

  2. Meng ondertussen de geitenkaas met de room.

  3. Neem een glas en leg stukjes peer op de bodem.

  4. Bedek met crème van geitenkaas en leg er stukjes fijngesneden walnoot op.

  5. Werk af met een lepel honing.

Recept
Campina
Tapa met witloof, noordzeegarnalen en plattekaas

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Dip van verse kruidenkaas en citroen met gepekelde groenten

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Tarama

Aperitief | 25 minuten

Recept
Campina
Dipsaus met zure room voor gebakken kippenboutjes

Aperitief | 10 minuten