Schil de aubergines en snij het vruchtvlees in blokjes.
Doe de blokjes in een pot, in 1 tot 2 cm gezouten water. Zet de pot op een hoog vuur tot het bijna kookt.
Voeg vervolgens de look toe. Zet een deksel op de pot, en laat 20 minuten op een zachter vuur sudderen.
Mix de aubergines met het citroensap, het amandelpoeder en de zure room tot een glad mengsel.
Kruid af naar smaak met peper en zout.
Strooi er amandelschilfers over.
Schil de aubergines en snij het vruchtvlees in blokjes.
Doe de blokjes in een pot, in 1 tot 2 cm gezouten water. Zet de pot op een hoog vuur tot het bijna kookt.
Voeg vervolgens de look toe. Zet een deksel op de pot, en laat 20 minuten op een zachter vuur sudderen.
Mix de aubergines met het citroensap, het amandelpoeder en de zure room tot een glad mengsel.
Kruid af naar smaak met peper en zout.
Strooi er amandelschilfers over.