Sluiten
kookmodus
Tapa met witloof, noordzeegarnalen en plattekaas
Stap 1 van 5

Snijd de dille en bieslook fijn.

Stap 2 van 5

Meng de grijze garnalen met de fijne kruiden en de plattekaas.

Stap 3 van 5

Kruid het mengsel met peper en zout.

Stap 4 van 5

Haal de blaadjes één voor één van de witloofstronk.

Stap 5 van 5

Vul elk blaadje op met de mengeling van plattekaas en garnalen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Tapa met witloof, noordzeegarnalen en plattekaas Tapa met witloof, noordzeegarnalen en plattekaas
Recept
Campina

Tapa met witloof, noordzeegarnalen en plattekaas

Aperitief
15 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 150
    g Campina Volle Plattekaas
  • 200
    g grijze garnalen
  • 0,5
    bussels bieslook
  • 0,5
    bussels dille
  • 2
    stronkjes witloof
  • peper
  • zout
  1. Snijd de dille en bieslook fijn.

  2. Meng de grijze garnalen met de fijne kruiden en de plattekaas.

  3. Kruid het mengsel met peper en zout.

  4. Haal de blaadjes één voor één van de witloofstronk.

  5. Vul elk blaadje op met de mengeling van plattekaas en garnalen.

Recept
Campina
Pink Lady

Aperitief | 5 minuten

Recept
Campina
Gevulde kastanjechampignons

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Tiramisu met sinaasappel

Nagerecht | 20 minuten