Snij de ui in kleine stukjes en snipper de koriander fijn.
Neem en kom en doe er het gehakt in. Meng er de ui en koriander onder.
Rol het gehakt tussen je handen tot medium balletjes.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Neem een ovenschotel, doe er olijfolie in en laat de gehaktballetjes bakken in de oven.
Maak nu de pindasaus. Meng de pindakaas met de sojasaus, de lichte room, de gember, de knoflook, arachideolie en de witte wijnazijn.
Breng de pindasaus zachtjes aan de kook. Laat enkele minuten pruttelen.
Werk af met peper.
Serveer de gehakballetjes op kleine aperitiefstokjes samen met de afgekoelde pindasaus.
Snij de ui in kleine stukjes en snipper de koriander fijn.
Neem en kom en doe er het gehakt in. Meng er de ui en koriander onder.
Rol het gehakt tussen je handen tot medium balletjes.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Neem een ovenschotel, doe er olijfolie in en laat de gehaktballetjes bakken in de oven.
Maak nu de pindasaus. Meng de pindakaas met de sojasaus, de lichte room, de gember, de knoflook, arachideolie en de witte wijnazijn.
Breng de pindasaus zachtjes aan de kook. Laat enkele minuten pruttelen.
Werk af met peper.
Serveer de gehakballetjes op kleine aperitiefstokjes samen met de afgekoelde pindasaus.