Sluiten
kookmodus
Tarama
Stap 1 van 6

Pers twee citroenen uit over de kabeljauweitjes in een kom.

Stap 2 van 6

Laat het brood een minuutje weken in water. Nijp het uit.

Stap 3 van 6

Voeg het brood toe aan de viseitjes.

Stap 4 van 6

Meng goed terwijl je de olie toevoegt.

Stap 5 van 6

Voeg de room toe.

Stap 6 van 6

Mix luchtig.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Tarama Tarama
Recept
Campina

Tarama

Aperitief
25 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 200
    g kabeljauweitjes (gerookt en gezouten)
  • 125
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 2
    sneetjes brood (wit, zonder korst)
  • 5
    cl olijfolie
  • 5
    cl arachideolie (of een andere plantaardige olie)
  • 2
    citroenen
  1. Pers twee citroenen uit over de kabeljauweitjes in een kom.

  2. Laat het brood een minuutje weken in water. Nijp het uit.

  3. Voeg het brood toe aan de viseitjes.

  4. Meng goed terwijl je de olie toevoegt.

  5. Voeg de room toe.

  6. Mix luchtig.

Recept
Campina
Auberginedip

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Mosselen op de grill met witte bbq saus

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Dipsaus met zure room voor gebakken kippenboutjes

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Guacamole

Aperitief | 10 minuten