Snij de zeeduivel in 12 plakjes en spies ze op brochettestokjes.
Schik ze in een schaal, besprenkel met citroensap en laat 2 uur marineren.
Doe de boter samen met de bieslook in een pan. Voeg de bloem, melk, limoenzeste, bieslook en peterselie al roerend erbij en breng aan de kook.
Gaar de spiesjes 2 tot 3 minuten aan elke kant in de pan.
Voeg de room toe aan de saus en kruid goed af.
Serveren met gekookte aardappelen en schijfjes citroen. Ook ideaal met asperges.
Snij de zeeduivel in 12 plakjes en spies ze op brochettestokjes.
Schik ze in een schaal, besprenkel met citroensap en laat 2 uur marineren.
Doe de boter samen met de bieslook in een pan. Voeg de bloem, melk, limoenzeste, bieslook en peterselie al roerend erbij en breng aan de kook.
Gaar de spiesjes 2 tot 3 minuten aan elke kant in de pan.
Voeg de room toe aan de saus en kruid goed af.
Serveren met gekookte aardappelen en schijfjes citroen. Ook ideaal met asperges.