Schil 3 avocados en verwijder de pit.
Doe ze in een blender samen met de room, zure room en plattekaas.
Breng op smaak met peper, zout, cayennepeper, limoensap en wijnazijn.
Mix tot een smeuïge massa.
Knijp het blaadje gelatine uit en laat smelten op het vuur.
Voeg een scheutje room toe, doe bij de avocadocrème en mix nog even.
Schep de crème in een spuitzak en laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
Snijd de aardappel met de mandoline in flinterdunne plakjes.
Spoel de aardappelschijfjes in koud water en dep droog.
Warm de olijfolie op in een kookpot op het vuur en bak hierin de aardappelschijfjes goudbruin.Laat de chips even uitlekken op een stukje keukenpapier en bestrooi met zout.
Schil 3 avocados en verwijder de pit.
Doe ze in een blender samen met de room, zure room en plattekaas.
Breng op smaak met peper, zout, cayennepeper, limoensap en wijnazijn.
Mix tot een smeuïge massa.
Knijp het blaadje gelatine uit en laat smelten op het vuur.
Voeg een scheutje room toe, doe bij de avocadocrème en mix nog even.
Schep de crème in een spuitzak en laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
Snijd de aardappel met de mandoline in flinterdunne plakjes.
Spoel de aardappelschijfjes in koud water en dep droog.
Warm de olijfolie op in een kookpot op het vuur en bak hierin de aardappelschijfjes goudbruin.Laat de chips even uitlekken op een stukje keukenpapier en bestrooi met zout.