Doe de mosselen in een kookpot. Snijd met een dunschiller de harde buitenste nerven van de selder. Snijd de helft van de selder in stukken van 2 cm. Gaar de selderstukken in een bodem water onder deksel 10 minuten.
Mix de andere helft van de selder fijn met de ui en de room. Giet deze mengeling op de mosselen en stoom ze gaar.
Haal de gare mosselen uit hun schelp. Wikkel ze in pancetta. Verdeel de mosselen met de selder over kleine spiesen. Rooster de mosselspiesjes kort.
Mix de Culinaire room met de wijnazijn, het appelsap en enkele lepels van het mosselkookvocht tot een dunne witte saus. Overgiet hiermee de mosselspiesjes. Serveer onmiddellijk.
Doe de mosselen in een kookpot. Snijd met een dunschiller de harde buitenste nerven van de selder. Snijd de helft van de selder in stukken van 2 cm. Gaar de selderstukken in een bodem water onder deksel 10 minuten.
Mix de andere helft van de selder fijn met de ui en de room. Giet deze mengeling op de mosselen en stoom ze gaar.
Haal de gare mosselen uit hun schelp. Wikkel ze in pancetta. Verdeel de mosselen met de selder over kleine spiesen. Rooster de mosselspiesjes kort.
Mix de Culinaire room met de wijnazijn, het appelsap en enkele lepels van het mosselkookvocht tot een dunne witte saus. Overgiet hiermee de mosselspiesjes. Serveer onmiddellijk.