Sluiten
kookmodus
Thaïse kippenspiesjes met gegrilde mango & plattekaas
Stap 1 van 6

Verdeel de kip in stukjes. Snijd 1 mango in gelijke stukken.

Stap 2 van 6

Meng de plattekaas met de knoflook, chilipeper, koriander en pindakaas. Marineer hierin de stukjes kip minstens een half uur.

Stap 3 van 6

Schil de tweede mango en snijd in plakken. Rooster ze kort.

Stap 4 van 6

Mix de geroosterde mango in de blender met plattekaas, de yoghurt, chilisaus en verse koriander naar smaak.

Stap 5 van 6

Rijg de kippenstukjes op pennen met de gelijke stukken mango en rooster ze gaar.

Stap 6 van 6

Serveer de kippenspiesjes met de mangosaus.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Thaïse kippenspiesjes met gegrilde mango & plattekaas Thaïse kippenspiesjes met gegrilde mango & plattekaas
Recept
Campina

Thaïse kippenspiesjes met gegrilde mango & plattekaas

Aperitief
15 minuten | Vlees
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 4
    kippenfilets (zonder vel)
  • 100
    g Campina Verse Plattekaas
  • 1
    teentjes knoflook (geperst)
  • 2
    verse chilipepers (fijngesneden)
  • 3
    eetlepels verse koriander
  • 2
    eetlepels pindakaas
  • 2
    mango
  • 100
    g Campina Verse Plattekaas
  • 1
    potjes Campina Yoghurt op perzik
  • chilisaus
  • verse koriander
  1. Verdeel de kip in stukjes. Snijd 1 mango in gelijke stukken.

  2. Meng de plattekaas met de knoflook, chilipeper, koriander en pindakaas. Marineer hierin de stukjes kip minstens een half uur.

  3. Schil de tweede mango en snijd in plakken. Rooster ze kort.

  4. Mix de geroosterde mango in de blender met plattekaas, de yoghurt, chilisaus en verse koriander naar smaak.

  5. Rijg de kippenstukjes op pennen met de gelijke stukken mango en rooster ze gaar.

  6. Serveer de kippenspiesjes met de mangosaus.

Recept
Campina
Kipfilet met bearnaisesaus en boontjes

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Velouté van knolselder met gegrilde pompoenpitten

Aperitief | 40 minuten

Recept
Campina
Guacamole met zelfgemaakte chips

Aperitief | 30 minuten

Recept
Campina
Brochette van zeeduivel met limoen

Aperitief | 15 minuten