Verdeel de kip in stukjes. Snijd 1 mango in gelijke stukken.
Meng de plattekaas met de knoflook, chilipeper, koriander en pindakaas. Marineer hierin de stukjes kip minstens een half uur.
Schil de tweede mango en snijd in plakken. Rooster ze kort.
Mix de geroosterde mango in de blender met plattekaas, de yoghurt, chilisaus en verse koriander naar smaak.
Rijg de kippenstukjes op pennen met de gelijke stukken mango en rooster ze gaar.
Serveer de kippenspiesjes met de mangosaus.
Verdeel de kip in stukjes. Snijd 1 mango in gelijke stukken.
Meng de plattekaas met de knoflook, chilipeper, koriander en pindakaas. Marineer hierin de stukjes kip minstens een half uur.
Schil de tweede mango en snijd in plakken. Rooster ze kort.
Mix de geroosterde mango in de blender met plattekaas, de yoghurt, chilisaus en verse koriander naar smaak.
Rijg de kippenstukjes op pennen met de gelijke stukken mango en rooster ze gaar.
Serveer de kippenspiesjes met de mangosaus.