Snij de avocado’s door twee, haal er de pit uit en schep het vruchtvlees in een kom.
Plet het met een vork en besprenkel het met limoensap.
Ontpit de tomaten, snijd ze in kleine blokjes en doe ze bij het vruchtvlees.
Hak de lente-uitjes en het chilipepertje fijn en voeg ze bij het mengsel. Roer goed om en pers er ook de knoflook bij uit.
Tot slot mogen ook de olijfolie en de zure room erbij.
Snipper de koriander fijn en breng de guacamole ermee op smaak. Voeg naar believen zout toe.
Serveer de guacamole met witloofblaadjes of taco's.
Snij de avocado’s door twee, haal er de pit uit en schep het vruchtvlees in een kom.
Plet het met een vork en besprenkel het met limoensap.
Ontpit de tomaten, snijd ze in kleine blokjes en doe ze bij het vruchtvlees.
Hak de lente-uitjes en het chilipepertje fijn en voeg ze bij het mengsel. Roer goed om en pers er ook de knoflook bij uit.
Tot slot mogen ook de olijfolie en de zure room erbij.
Snipper de koriander fijn en breng de guacamole ermee op smaak. Voeg naar believen zout toe.
Serveer de guacamole met witloofblaadjes of taco's.