Sluiten
kookmodus
Padrónpepers
Stap 1 van 3

Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Als de olie heet is, voeg je de volledige pepers toe. Bak ze 5 minuten, haal ze uit de pan en leg ze op keukenpapier om uit te lekken.

Stap 2 van 3

Meng ondertussen de plattekaas in een kom met een scheutje olijfolie en peper en zout.

Stap 3 van 3

Dresseer de plattekaas en de pepers op een groot bord en bestrooi de pepers met Maldonzout.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Padrónpepers Padrónpepers
Recept
Campina

Padrónpepers

Aperitief
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 500
    g Padrónpepers
  • snuifje Maldonzout
  • 250
    g Campina Volle Plattekaas
  • snuifje zout
  • snuifje peper
  • scheutje olijfolie
  1. Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Als de olie heet is, voeg je de volledige pepers toe. Bak ze 5 minuten, haal ze uit de pan en leg ze op keukenpapier om uit te lekken.

  2. Meng ondertussen de plattekaas in een kom met een scheutje olijfolie en peper en zout.

  3. Dresseer de plattekaas en de pepers op een groot bord en bestrooi de pepers met Maldonzout.

Recept
Campina
Auberginedip

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Pasteitjes met geitenkaas

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Verrassende verrines met plattekaas, selder en dadels

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Granentoast met Gravlax-zalm met citroenkwark

Aperitief | 25 minuten