Sluiten
kookmodus
Gegrilde slaharten om te dippen in plattekaasfondue
Stap 1 van 2

Snij de slaharten middendoor. Wrijf ze in met olijfolie en rooster ze kort tot een mooi roosterpatroon ontstaat. Leg ze op een bord.

Stap 2 van 2

Snij de bovenste korst van de camembert. Leg de kaas in een ovenbestendig schaaltje. Bestrooi met het knoflookpoeder en de Piment d’Espélette. Zet 20 minuten op het barbecuerooster of in een oven van 150°C of tot de kaas gesmolten is. Roer er de plattekaas onder en serveer met de slaharten.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gegrilde slaharten om te dippen in plattekaasfondue Gegrilde slaharten om te dippen in plattekaasfondue
Recept
Campina

Gegrilde slaharten om te dippen in plattekaasfondue

Aperitief
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 4
    slaharten
  • olijfolie
  • 100
    g Campina Verse Plattekaas
  • 250
    g camambert
  • 1
    theelepels knoflookpoeder
  • 1
    theelepels piment d’Espelette
  1. Snij de slaharten middendoor. Wrijf ze in met olijfolie en rooster ze kort tot een mooi roosterpatroon ontstaat. Leg ze op een bord.

  2. Snij de bovenste korst van de camembert. Leg de kaas in een ovenbestendig schaaltje. Bestrooi met het knoflookpoeder en de Piment d’Espélette. Zet 20 minuten op het barbecuerooster of in een oven van 150°C of tot de kaas gesmolten is. Roer er de plattekaas onder en serveer met de slaharten.

Recept
Campina
Mosselen op de grill met witte bbq saus

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Verrassende verrines met plattekaas, selder en dadels

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Auberginedip

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Dipsaus met zure room voor gebakken kippenboutjes

Aperitief | 10 minuten