Snij de slaharten middendoor. Wrijf ze in met olijfolie en rooster ze kort tot een mooi roosterpatroon ontstaat. Leg ze op een bord.
Snij de bovenste korst van de camembert. Leg de kaas in een ovenbestendig schaaltje. Bestrooi met het knoflookpoeder en de Piment d’Espélette. Zet 20 minuten op het barbecuerooster of in een oven van 150°C of tot de kaas gesmolten is. Roer er de plattekaas onder en serveer met de slaharten.
Snij de slaharten middendoor. Wrijf ze in met olijfolie en rooster ze kort tot een mooi roosterpatroon ontstaat. Leg ze op een bord.
Snij de bovenste korst van de camembert. Leg de kaas in een ovenbestendig schaaltje. Bestrooi met het knoflookpoeder en de Piment d’Espélette. Zet 20 minuten op het barbecuerooster of in een oven van 150°C of tot de kaas gesmolten is. Roer er de plattekaas onder en serveer met de slaharten.