Sluiten
kookmodus
Pasteitjes met geitenkaas
Stap 1 van 6

Verwarm de oven voor op 200°C (gasstand 6).

Stap 2 van 6

Haal de kapjes van de pasteitjes en vul ze op met de geitenkaas.

Stap 3 van 6

Laat de gevulde pasteitjes 15 minuten bakken in de oven.

Stap 4 van 6

Verwarm intussen de room met de komijn en kruid af met peper en zout.

Stap 5 van 6

Wanneer het mengsel begint te koken voeg je voorzichtig de ciderazijn toe.

Stap 6 van 6

Serveer de warme pasteitjes met de kruidige roomsaus, ideaal met een fris slaatje.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pasteitjes met geitenkaas Pasteitjes met geitenkaas
Recept
Campina

Pasteitjes met geitenkaas

Aperitief
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 4
    pasteitjes
  • 4
    blokken verse geitenkaas
  • 25
    cl Campina Lichte Room (20% vet)
  • 1
    snuifje komijn (gemalen)
  • 2
    eetlepels ciderazijn
  • peper
  • zout
In de oven: 15 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 200°C (gasstand 6).

  2. Haal de kapjes van de pasteitjes en vul ze op met de geitenkaas.

  3. Laat de gevulde pasteitjes 15 minuten bakken in de oven.

  4. Verwarm intussen de room met de komijn en kruid af met peper en zout.

  5. Wanneer het mengsel begint te koken voeg je voorzichtig de ciderazijn toe.

  6. Serveer de warme pasteitjes met de kruidige roomsaus, ideaal met een fris slaatje.

Recept
Campina
Thaïse kippenspiesjes met gegrilde mango & plattekaas

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Feestelijke lamsballetjes met frisse komkommer-muntdip

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Velouté van knolselder met gegrilde pompoenpitten

Aperitief | 40 minuten

Recept
Campina
Gerookte heilbot met avocadodip en sesam- rozemarijn broodstengels

Aperitief | 30 minuten