Sluiten
kookmodus
Verrassende verrines met plattekaas, selder en dadels
Stap 1 van 3

Rasp de selder en meng met de plattekaas.

Stap 2 van 3

Vul een verrine met dit mengsel en leg er stukjes dadel en appel op.

Stap 3 van 3

Werk af met een beetje honing en een snuifje zwarte peper.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Verrassende verrines met plattekaas, selder en dadels Verrassende verrines met plattekaas, selder en dadels
Recept
Campina

Verrassende verrines met plattekaas, selder en dadels

Aperitief
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 0,3
    appels (in blokjes)
  • 2
    stengels bleekselderij (geraspt)
  • 200
    g Campina Volle Plattekaas
  • 30
    g dadels (in stukjes)
  • honing
  • zwarte peper
  1. Rasp de selder en meng met de plattekaas.

  2. Vul een verrine met dit mengsel en leg er stukjes dadel en appel op.

  3. Werk af met een beetje honing en een snuifje zwarte peper.

Recept
Campina
Gerookte heilbot met avocadodip en sesam- rozemarijn broodstengels

Aperitief | 30 minuten

Recept
Campina
Mosselen op de grill met witte bbq saus

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Tapa met witloof, noordzeegarnalen en plattekaas

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Velouté van knolselder met gegrilde pompoenpitten

Aperitief | 40 minuten