Verwarm de oven voor op 180°C.
Snipper de look fijn.
Snijd het spek in fijne blokjes.
Verwijder de steeltjes uit de kastanjechampignons.
Snijd de steeltjes fijn.
Versnipper de rozemarijn.
Neem een pan en bak het spek.
Doe er de look en de steeltjes bij.
Giet er na 5 minuten de room over en kruid met peper en zout.
Laat inkoken.
Neem van het vuur en laat er de kaas in smelten.
Plaats de kastanjechampignons op bakpapier en vul ze met het kaasmengsel.
Bak gedurende 15 minuten in de oven.
Haal uit de oven en kruid af met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snipper de look fijn.
Snijd het spek in fijne blokjes.
Verwijder de steeltjes uit de kastanjechampignons.
Snijd de steeltjes fijn.
Versnipper de rozemarijn.
Neem een pan en bak het spek.
Doe er de look en de steeltjes bij.
Giet er na 5 minuten de room over en kruid met peper en zout.
Laat inkoken.
Neem van het vuur en laat er de kaas in smelten.
Plaats de kastanjechampignons op bakpapier en vul ze met het kaasmengsel.
Bak gedurende 15 minuten in de oven.
Haal uit de oven en kruid af met peper en zout.