Sluiten
kookmodus
Gevulde kastanjechampignons
Stap 1 van 14

Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 2 van 14

Snipper de look fijn.

Stap 3 van 14

Snijd het spek in fijne blokjes.

Stap 4 van 14

Verwijder de steeltjes uit de kastanjechampignons.

Stap 5 van 14

Snijd de steeltjes fijn.

Stap 6 van 14

Versnipper de rozemarijn.

Stap 7 van 14

Neem een pan en bak het spek.

Stap 8 van 14

Doe er de look en de steeltjes bij.

Stap 9 van 14

Giet er na 5 minuten de room over en kruid met peper en zout.

Stap 10 van 14

Laat inkoken.

Stap 11 van 14

Neem van het vuur en laat er de kaas in smelten.

Stap 12 van 14

Plaats de kastanjechampignons op bakpapier en vul ze met het kaasmengsel.

Stap 13 van 14

Bak gedurende 15 minuten in de oven.

Stap 14 van 14

Haal uit de oven en kruid af met peper en zout.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gevulde kastanjechampignons Gevulde kastanjechampignons
Recept
Campina

Gevulde kastanjechampignons

Aperitief
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 250
    ml Campina Culinaire Room (20% vet)
  • 500
    g kastanjechampignons
  • 6
    sneetjes spek (gezouten)
  • 150
    g emmentaler
  • takjes rozemarijn
  • peper
  • zout
  • 1
    teentjes knoflook
In de oven: 15 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snipper de look fijn.

  3. Snijd het spek in fijne blokjes.

  4. Verwijder de steeltjes uit de kastanjechampignons.

  5. Snijd de steeltjes fijn.

  6. Versnipper de rozemarijn.

  7. Neem een pan en bak het spek.

  8. Doe er de look en de steeltjes bij.

  9. Giet er na 5 minuten de room over en kruid met peper en zout.

  10. Laat inkoken.

  11. Neem van het vuur en laat er de kaas in smelten.

  12. Plaats de kastanjechampignons op bakpapier en vul ze met het kaasmengsel.

  13. Bak gedurende 15 minuten in de oven.

  14. Haal uit de oven en kruid af met peper en zout.

Recept
Campina
Crème van geitenkaas en honing met geroosterde peer

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Dipsaus met zure room voor gebakken kippenboutjes

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Granentoast met Gravlax-zalm met citroenkwark

Aperitief | 25 minuten

Recept
Campina
Auberginedip

Aperitief | 15 minuten