Verwarm de oven voor op 220° C.
Snij reepjes van ongeveer 1 cm uit het vel bladerdeeg.
Strijk de reepjes in met olie en strooi er de sesamzaadjes, een klein beetje zeezout en de rozemarijn over.
Krul de reepjes een beetje op en leg ze op een vel bakpapier in de voorverwarmde oven.
Bak een twintigtal minuten tot ze goudbruin kleuren.
Schil de avocado en verwijder de pit.
Prak het vruchtvlees met een vork en meng met de zure room, de lente- ui, peper en zout en het chilipepertje.
Serveer de dip met reepjes heilbot en de broodstengels.
Verwarm de oven voor op 220° C.
Snij reepjes van ongeveer 1 cm uit het vel bladerdeeg.
Strijk de reepjes in met olie en strooi er de sesamzaadjes, een klein beetje zeezout en de rozemarijn over.
Krul de reepjes een beetje op en leg ze op een vel bakpapier in de voorverwarmde oven.
Bak een twintigtal minuten tot ze goudbruin kleuren.
Schil de avocado en verwijder de pit.
Prak het vruchtvlees met een vork en meng met de zure room, de lente- ui, peper en zout en het chilipepertje.
Serveer de dip met reepjes heilbot en de broodstengels.