Sluiten
kookmodus
Oeuf cocotte met zoete aardappel en comtékaas
Stap 1 van 5

Vet vier kleine ovenpotjes in met een beetje boter.

Stap 2 van 5

Doe er de mengeling van zoete aardappel, room en reepjes comtékaas in.

Stap 3 van 5

Breek het ei in het mengsel en kruid met peper en zout.

Stap 4 van 5

Laat de ovenpotjes au bain-marie garen in de oven tot het ei gekookt is.

Stap 5 van 5

Haal uit de oven en werk af met een beetje waterkers.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Oeuf cocotte met zoete aardappel en comtékaas Oeuf cocotte met zoete aardappel en comtékaas
Recept
Campina

Oeuf cocotte met zoete aardappel en comtékaas

Aperitief
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    zoete aardappelen (in stukjes)
  • Comté-kaas
  • 4
    eieren
  • waterkers
  • 4
    eetlepels Campina Lichte Room (20% vet)
  • klontjes boter
  • peper
  • zout
  1. Vet vier kleine ovenpotjes in met een beetje boter.

  2. Doe er de mengeling van zoete aardappel, room en reepjes comtékaas in.

  3. Breek het ei in het mengsel en kruid met peper en zout.

  4. Laat de ovenpotjes au bain-marie garen in de oven tot het ei gekookt is.

  5. Haal uit de oven en werk af met een beetje waterkers.

Recept
Campina
Gevulde kastanjechampignons

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Gegrilde slaharten om te dippen in plattekaasfondue

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Verrassende verrines met plattekaas, selder en dadels

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Gemarineerde kippenspies

Aperitief | 40 minuten