Sluiten
kookmodus
Gevulde aardappeltjes met anijslikeur
Stap 1 van 6

Neem 20 kleine nieuwe aardappelen van ongeveer dezelfde grootte.

Stap 2 van 6

Laat 12 tot 15 minuten koken. Hol de aardappelen voorzichtig uit met een lepeltje.

Stap 3 van 6

Klop de room stijf en voeg 1 koffielepel Anisettelikeur toe.

Stap 4 van 6

Doe het mengsel in een spuitzak en vul elke aardappel.

Stap 5 van 6

Werk af met zalmeitjes of gerookte vis.

Stap 6 van 6

Tip: serveer bij dit aperitiefhapje een wodka orange.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gevulde aardappeltjes met anijslikeur Gevulde aardappeltjes met anijslikeur
Recept
Campina

Gevulde aardappeltjes met anijslikeur

Aperitief
20 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 20
    aardappelen (vastkokend)
  • 25
    cl Campina Slagroom (40% vet)
  • 1
    theelepels anijslikeur
  • 1
    potjes zalmeitjes
  1. Neem 20 kleine nieuwe aardappelen van ongeveer dezelfde grootte.

  2. Laat 12 tot 15 minuten koken. Hol de aardappelen voorzichtig uit met een lepeltje.

  3. Klop de room stijf en voeg 1 koffielepel Anisettelikeur toe.

  4. Doe het mengsel in een spuitzak en vul elke aardappel.

  5. Werk af met zalmeitjes of gerookte vis.

  6. Tip: serveer bij dit aperitiefhapje een wodka orange.

Recept
Campina
Brochette van zeeduivel met limoen

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Tapa met witloof, noordzeegarnalen en plattekaas

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Gratin Provençal

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Verrassende verrines met plattekaas, selder en dadels

Aperitief | 10 minuten