Sluiten
kookmodus
Gegrilde pastaschelpjes met plattekaas-avocado-vulling en ham
Stap 1 van 4

Kook de pastaschelpen beetgaar. Laat uitlekken.

Stap 2 van 4

Meng de plattekaas met de ricotta, de avocado, de eigelen, het venkelzaad en de nootmuskaat. Meng goed en kruid naar smaak met peper en zout.

Stap 3 van 4

Vul de pastaschelpjes met het plattekaasmengsel. Grill tot de vulling heet is.

Stap 4 van 4

Rooster de snede barbecueham, snijd in reepjes en verdeel over de schelpjes bij het serveren. Werk het gerechtje af met verse groene kruiden en blokjes avocado.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gegrilde pastaschelpjes met plattekaas-avocado-vulling en ham Gegrilde pastaschelpjes met plattekaas-avocado-vulling en ham
Recept
Campina

Gegrilde pastaschelpjes met plattekaas-avocado-vulling en ham

Aperitief
10 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 20
    pastaschelpen
  • 2
    eetlepels Campina Volle Verse Plattekaas
  • 2
    eetlepels ricotta
  • 1
    avocado (in blokjes)
  • 3
    eigeel
  • 1
    theelepels venkelzaadjes
  • 1
    snuifje nootmuskaat
  • 1
    plakjes barbecueham (in reepjes)
  • peper
  • zout
  1. Kook de pastaschelpen beetgaar. Laat uitlekken.

  2. Meng de plattekaas met de ricotta, de avocado, de eigelen, het venkelzaad en de nootmuskaat. Meng goed en kruid naar smaak met peper en zout.

  3. Vul de pastaschelpjes met het plattekaasmengsel. Grill tot de vulling heet is.

  4. Rooster de snede barbecueham, snijd in reepjes en verdeel over de schelpjes bij het serveren. Werk het gerechtje af met verse groene kruiden en blokjes avocado.

Recept
Campina
Brochette van zeeduivel met limoen

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Gevulde kastanjechampignons

Aperitief | 10 minuten

Recept
Campina
Gazpacho

Aperitief | 15 minuten

Recept
Campina
Hummus met yoghurtbroodjes

Aperitief | 45 minuten