Kook de pastaschelpen beetgaar. Laat uitlekken.
Meng de plattekaas met de ricotta, de avocado, de eigelen, het venkelzaad en de nootmuskaat. Meng goed en kruid naar smaak met peper en zout.
Vul de pastaschelpjes met het plattekaasmengsel. Grill tot de vulling heet is.
Rooster de snede barbecueham, snijd in reepjes en verdeel over de schelpjes bij het serveren. Werk het gerechtje af met verse groene kruiden en blokjes avocado.
Kook de pastaschelpen beetgaar. Laat uitlekken.
Meng de plattekaas met de ricotta, de avocado, de eigelen, het venkelzaad en de nootmuskaat. Meng goed en kruid naar smaak met peper en zout.
Vul de pastaschelpjes met het plattekaasmengsel. Grill tot de vulling heet is.
Rooster de snede barbecueham, snijd in reepjes en verdeel over de schelpjes bij het serveren. Werk het gerechtje af met verse groene kruiden en blokjes avocado.